Levné nabidky

Redpoison
Zajímá mě Váš názor,asi spíš tedy prodávajících.Všimla jsem si jedné věci, že problémoví zákazníci,ty co dělají reklamace, a dávají nízké hodnocení ( i když zboží je v pořádku) kupují hlavně ty nejlevnější nabídky tak cca do 200 Kč.Zdá se mi to nebo máte i Vy nějaké podobné zkušenosti? Popravdě uvažuju, že tyto nabídky vůbec prodávat nebudu, jelikož už mě to štve. Záleží mi na tom aby byl zákazník spokojený,pak idiot koupí fotky za 99 a z pleziru dá jednu hvězdičku...
PetrP666
Nějaké objednávky v rozpětí 2000 až 5000 Kč mám historicky realizované. Ale spíš už jedu v menších řádech 200 - 500 Kč. Už několikrát se mě tady stalo, že si zaplatím balíček virtuálního obsahu a obdržím z něj jenom část. Po části obsahu si slečna objednávku označí jako vyřízenou. Asi dostane peníze, poté přestane komunikovat. Po delším čase dojde k zablokování jejího profilu a peníze jsou nenávratně pryč... Reklamaci za nedodaný obsah ano, ale reklamaci za dodaný obsah s kterým nejsem spokojen rozhodně ne. 100 lidí 100 názorů. Nízké hodnocení bych nedal ani v jednom případě, vždy plný počet hvězd. Pokud mě některá holka baví, tak opakuji nákup. Mám rád ale rozmanitost, tak nezústávám u jedný holky. Popisuji subjektivně můj pohled na obchodování tady....
Zobrazit 11 odpovědí
Anonymníkráska
Mně se včera stalo, že jsem měla reklamaci na audio, které v pořádku fungovalo za 99 korun :D Zákazník v chatu zlatíčko a pak mi přišla druhý den reklamace a byl v ní pěkně nepříjemný 😄. Nabízela jsem rozpůlení částky, jelikož jsem nahrávala audio na 4 různé stránky a dala si s tím práci i po dokončení, což jsem nemusela, ale trval si na svém. Nakonec KM přiklepnul reklamaci mě, že zkoušeli a odkaz funguje úplně normálně 😂 Je smutné, že drtivá většina reklamací bývají za ty nejmenší částky, co tady jdou 😁
Zobrazit 2 odpovědi
honeybunny_
Ahoj, mám to naprosto stejně. Z většiny jsou to věci za 99,- , a ten případný zbytek je maximálně do 199,-. Mám na to totožný pohled jako ty. Chci aby byl zákazník spokojený, aby se "dostalo na každého", a pak přijde někdo, kdo chce jen uškodit a dělat naschvály, a dopadá to tak, jak píšeš. Už se mi to taky zajedlo, a pomalu se těch superlevných zbavuju, protože nervy mám jen jedny. 😅
Zobrazit 1 odpověď