Kupující ženy

FootLover1
Pěkný den, zajímá mě, jestli se mezi kupujícími zde najdou i ženy nebo je to jen mužská záležitost?
NapalmFace
Byla tady jedna fain holka s nickem "meowmeow" a ta psala že tu nejen prodává ale občas i kupuje. Škoda že už tu jako prodávající není. Ale třeba ještě kupuje 🙂
Border
Díky za vlákno FootLover1, taky mě to zajímalo. A musim říct, že až takovou odezvu jsem nečekala. Super. Já chci taky holku! 😀
Zobrazit 1 odpověď
Belatrix
Stoprocentně vím jen o jedné, která ode mě kupovala menstruační vložky pro svého otroka 😀
Zobrazit 1 odpověď
KetrinF
Já měla jen jednu na chat,takže stoprocentně vím,že to byla žena
Zobrazit 1 odpověď
Viol.ka
Měla jsem stoprocentně tři. A kupovaly oblečení(ne kalhotky) i s nošením ;-)
Zobrazit 1 odpověď
FootLover1
Děkuji všem za reakce. Je fajn vedet, že i ženy maji podobné "choutky" jako muzi.
JmenujiSeNatalka
Ahoj ano měla jsem několik objednávek jak fyzických tak i digitálních od žen co vím,kdy mi to řekli,že jsou ženy, jinak jich mohlo byt i více a nevím o tom 🤪
Zobrazit 2 odpovědi
Deisy
Ahoj, u mě pár - chtěli moje voňavé kalhotky ke svým hrátkám. Byla jsem virtuální přítelkyně do trojky 😁
Zobrazit 6 odpovědí
Victoria
U mě jednou nakupoval pár 😊
Anonymníkráska
Vím asi o 4, co u mne nakupovaly. U jedné z nich mám jistotu, že to byla žena, protože jsme spolu měly chat. 😋
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Jsou i prodávající nakupují . I pár mi napsal a objednal moje kalhotky. Dostala jsem i fotky 🥵.
Zobrazit 2 odpovědi
RoztomilaNala
obchodovala jsem dohromady se čtyřmi, ale jen u jedné mám sto pro potvrzeno, že to byla žena. Jsou mezi námi určitě, ale je jich málo :)
Zobrazit 1 odpověď