Kopírování textu nabídky

Madam_S
Řešíte nějak, když vám jiná prodávající ukradne text nabídky? Mě to tak štve... 😤
Brunetty
Hezký den slečno, až dnes jsem šla mrknout na Váš profil. 20. 5 tady budete měsíc, ale nabídky máte tu nejstarší tři dny. Já teda nevím kdo Vás kopíruje :). Jste nová chtěla jste na sebe upozornit, že tu jste to je v pořádku, ale vymýšlet si. Měla jste napsat do diskuze nabídka kupující že jste nová atd... Která prodávající byla ta zlodějka:).
Mirek (admin)
Pokud se Vám to stalo, určitě se nám prosím ozvěte. Je to samozřejmě nefér a takové chování tu nechceme.
Bernadette
A kdo ti vzal text ja se chci podívat 😃
Makin
Mně spíš zaráží to, že si někdo sám o sobě myslí, že je až takový kopyto, že nedokáže nic vymyslet a musí to u někoho zkopírovat. A ještě horší je, když kopírují i popis v profilu. To ta slečna není ani schopná napsat že je taková a maková a má ráda tohle a támhleto? 😁 Jasný, že když je ti někdo novej, tak ať si přečte, co tam píšou ostatní, když jsem tu začínala já, taky jsem se dívala, co si ostatní píšou do profilu a co píšou ke zboží a inspirovala jsem se, ale kopírovat jsem neměla zapotřebí, umím si k tomu sama napsat pár svých vět 😁
Brunetty
Hezký den, tak nahlásit na KM pokud Vám to vadí. Podle data a hodiny zjistí, která z Vás dvou to tam měla dřív. Prodávající si mezi sebou na chatu psát nemohou. Ale ve foru ano.
Terinka
Napsala bych ji to 🙂 verim, ze to nastve.
Zobrazit 3 odpovědi