Konverzace před objednávkou

Tvojeholcicka
Hezký večer, ráda bych se zeptala, jak to máte s psaním s muži, kteří si u vás zatím nic neobjednali a píšou prostě jen tak? Hodně často se mi tu stává, že mi tu píšou různí pisálci, kteří chtějí poslat spoustu fotek věcí, které mohu nabídnout a poté ani nereagují, případně mají jiné požadavky. Někteří napíšou jen "ahoj" a když se ptám, co si přejí, tak začnou vypisovat všemožné věci okolo a ve finále přecházejí až pomalu do sexchatu, posílají fotky olihní a bůh ví, co všechno dalšího. Jsem tu krátce a nechci hned působit odtažitě nebo neurvale, snažím se naopak jednat mile a pravdu poctivě odepisuji, ale poslední dobou je to nějak časté.. Muži si nechají nafotit věci, přidám je do soukromé nabídky, pošlu odkaz a už se neozvou. Kolikrát by nejraději vše za směšnou částku nebo zadarmo. A už mě to začíná celkem štvát. Odkazujete takové hned na vaše nabídky, ať se podívají? Jinak že si případně nebudete psát "jen tak"? Moc děkuji za odpovědi. :)
Lily25
Já každého slušně pozdravím, zeptám se, o co má zájem, pokud to nezmínil již na začátku- na základě toho pošlu nabídky. Pokud dotyčný nereaguje a vypisuje dál, vysvětlím jak tu služby fungují, popřeji hezký den a ahoj. Pokud je nepříjemný, tlačí na osobní kontakt či jinou interakci mimo KM, blokuji. V případě, že působí v pohodě, ale má podezřelé hodnocení, nevyzvednuté dobírky apod., chci vysvětlení předtím, než něco zašlu. Na začátku jsem z toho byla taky pěkně zmatená :D
Makin
Pokud má někdo 20% a vidíš tam, že psal 100 slečnám a ještě nemá ani zaregistrované číslo a k tomu ještě chce abys mu pomalu snesla modré z nebe, tak to nemá smysl, takový si chce fakt jenom psát. Já většinou odpovím, pokud to není vyložené nucení kontaktů, nebo zvaní na rande, ale málokdy je z toho něco víc než, že mi pošle svoji chloubu... Pokud má 100% a nemá hodně stornovaných objednávek, tak většinou koupí, ale taky nemusí. Na nějaký domlouvání dopředu je lepší, když víš, že fakt koupí, občas se mi ozve někdo, kdo už se se mnou dřív na něčem domlouval a vždy koupil, tam nemám problém mu něco připravit, ale jinak spíš opatrně, ať pak nestrávíš půlku dne psaní si z cizím chlapem jen tak a nakonec skutek utek...
Zobrazit 1 odpověď
Brunetty
Hezké ráno Všem, každému kdo má na mě dotaz vždy odpovím. Neřeším procenta to pro mě není důležité osloví x žen a třeba se mnou obchůdek udělá. Neobtěžuje mě napsat pár písmenek. Každému dávám šanci. Po pár větách poznám, že s toho nic nebude a rozloučím se. Nikoho neblokuji. Třeba časem o něco bude mít zájem. Pouze pokud by to byla vulgarita vůči mě. Nemám si s takovým člověkem co říct ani později. Co se týče nákupu prádla zde nakupuji pro jednoho pána u něj vím, že si prádlo vždy koupí. Jinak zatím ze strany zákazníka nebyl zájem i když mám v nabídce. Třeba časem:-). Nebojím se, že bych mi pak kalhotky zůstaly určitě by se kupec našel buď tady a nebo někde jinde. A nebo bych si je nechala kdyby se mi líbily. Také nic dopředu nefotím ani na sobě ani bokem. Zákazník si musí vybrat to co nabízím. Jen jednou jsem poslala fotku zde na KM do chatu kalhotek líbily se mu co mám už prodané a já měla podobné. Nakonec nekoupil. No nic neví o jakou vůni přišel a už je má někdo jiný. Kdo si chce povídat může využít placený chat ráda se mu budu věnovat. I já se tu setkávám se službou sex chat, natočení videa - odkážu zákazníka aby si přečetl můj profil o mě a zjistí, že toto nenabízím. Ale musím říci muži v pohodě omluví se a jsou slušní. Přesto větší část zákazníků nekomunikuje udělá objednávku a popřípadě napíše přání ke kalhotkám. Takže tak to mám já na těchto stránkách.
Zobrazit 4 odpovědi
Malá Víla
Neposilej, nekupuj nic predem :). Rekla bych, ze tak dve tretiny zprav, co mi denne prijdou jsou pisalci a trollove. Pod 100% nereaguju. Nekdy i se 100% jen pisou. Pokud mi prijde jak se mas, neodepisuju. Pokud chteji fotky predem, neposilam na tele, pokud jen pisou, napisu, ze mohou vyuzit nabidku placeneho chatu. Pomerne rychle blokuju. Casem zjistis, ze i kdyby z nekoho 99 korun vypadlo, tak ti to za ten cas straveny na nem nestalo. Kde chce vazne neco kupovat, bud rovnou plati a nebo jde k veci. Nebude se ptat, jak se mas, co mas na sobe atd.
Zobrazit 1 odpověď
Victoria
Pokud mají zákazníci 100 %, tak jsem ochotná (ne na sobě) nafotit i prádlo, které v nabídce nemám a snažím se vyhovět. Pokud vidím, že to píše člověk, co má účet založený jeden den a už stihl napsat padesáti holkám, tak na to ani neodpovídám 😄💕
Zobrazit 1 odpověď
neposlusnaholka18
Taky se k dotazu připojím poslední dobou mi to tu přijde spíš jako seznamka nebo nějaká zpovědnice než nějaký prodejní portál.