Kondom

lensabca
Holky, jak posíláte plný kondom? Jak to uchovávate, v čem posíláte. Nemůže se to nějak "zkazit" dlouhou přepravou. Když například dnes kondom naplníme a zítra odnesu na zasilkovnu?
Petr.69
@The Lion Queen > Zmražení je dobrá metoda, zachová chuť lépe, než to zahřátí, co jsem tady popisoval a i trvanlivost je delší. Je to ale jen pro domácí použití. Jakmile se sperma rozmrazí, třeba v tom balíčku, tak se znova začne kazit. Pro zmražnování doporučuji takové ty malé skleněné dózičky na kosmetiku, každou dávku dát do separátní nádobky, ať se to nerozmrazuje opakovaně.
Zobrazit 12 odpovědí
The Lion Queen
Byly tu i typy na zmražení k tomuto tématu, ale je to možná tak na pár hodin max taky pomoc 🙂
Petr.69
Nejsem holka, ale zkušenosti v tomhle směru mám. Ano, sperma se hodně rychle kazí, v řádu hodin. Dobrý způsob, jak prodloužit jeho trvanlivost i při pokojové teplotě je ten kondom pořádně zauzlovat a nechat jej chvíli v horké vodě. Voda by mít teplotu alespoň šedesát stupnů. Chuť pak není tak intenzivní, jako když je sperma úplně čerstvé, pro někoho to může být plus, konzumuje se to snadněji. Rozhodně je to mnohem lepší, než sperma zkažené. Zároveň se tím výrazně sníží riziko přenosu nemocí.
Zobrazit 1 odpověď
JmenujiSeNatalka
To je blbost,odnes to až v pondělí. V podstatě, dnes vytvořené a doručené bude třeba úterý-středa. Protože v neděli se s tím pravděpodobně nehne a odejde to až v pondělí . To bude pekne staré sperma 😀 a zákazník NEchce skoro “tyden” staré sperma,ze… Když já posílám,tak dny po-středa vždy okolo 9:30 před prvním ranním svozem. ( Je na webu Zasilkovny v kolik je přibližný svoz.) Čili sperma vždy vytvořit až ráno v den odeslání. Rovnou dám do Zásilkovny a v 90% případech je k vyzvednutí další den. Posílám tak co nejčerstvější to jde 😝
Zobrazit 1 odpověď