Kolik máte reklamací dohromady?

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
Holky kolik máte reklamací ???
Kolik reklamací bylo ukončeno v zákazníkův prospěch ze zvědavosti.. já jich mám 14 a nikdy ne v prospěch zákazníka, vždy to bylo mimo a nebo nesprávná reklamace od zákazníka... nebo max se cena rozdělila co u vás...podělte se jak u vás .
0

Modrovláska
Zatím a doufám, že to tak zůstane, mám 2 reklamace - první: reklamace chatu, kdy on napsal, že to neproběhlo celé, přitom mi do chatu děkoval, že to bylo super a pak už nereagoval na adminy - takže uzavřeno v můj prospěch...a druhá byla od Kotárka na chat, kdy jsem neměla nervy se s ním dohadovat, takže jsem to zbrkle samaukončila - dala jsem pokyn, ať se mu vrátí peníze...ted už bych to neudělala...jinak mám storna od zákazníků, když si rozmyslí platbu za nabídku, nebo něco popletou....takže žádná hrůza to není...
Mějte se fajn a děkuji za zajímavá témata k diskuzi😘

Vdolka
3.. jednou bylo storno zákazníkem po naší dohodě a dvakrát bylo uzavřeno, že jsem o peníze nepřišla,jelikož zákazník nereagoval např.odesel z chatu a ticho jak v hrobě 😂😆

Ahoj, dohromady 11. Všechny az na jednu se tykaly nefunkcnosti odkazu. Ta jedna - zkaznik chtel vratit penize, protoze se mu nelibila moje postava 😂KM chtel jit pul na pul, coz me se nelibilo, jelikoz nahled na muj profil/videa/info o me zakaznik ma, takze jsem se nedala a vse mi proplatily.
Jeden pripad, kdy byly zakaznikovi vraceny penize, ze podal reklamaci v dobe moji dovolene a to ja zde s prominutim nejsem. Takze uzavrebi v jeho prospech, protoze jsem nereagovala.
Taky jsem psala KM, kvuli zlepseni v tohle ohledu, ze proste na dovoleny ani nemam intetnet (byly jsme na libankach), ze tohle neni fer. Dovolenou jsem mela pouze tyden, ne mesic ;).

Belatrix
Mám jen jednu a to proto, že zákazník potřeboval změnit doručovací adresu, tak se to rozhodl řešit reklamací. Takže mu byly vráceny peníze a já jsem mu pak danou nabídku vystavila znova.

snehurka
Ja jich mám 11,z toho opravdova reklamace jen jedna. Ta dopadla, ze se zákazníkovi vratilo cast peněz. ( poslal mi kalhotky a chtěl v nich natocit video, nebyl spokojený a tak chtěl vrátit peníze za kalhotky). Zbyle reklamace byly nefunkční odkaz a místo zrušení objednavky dalo hodně zakazniku reklamaci a to i taci co objednali na dobírku..

JmenujiSeNatalka
Ahoj,úplně jen malinko,asi 10 ? Jinak cca 8 z nich bylo na dvě videa,že jsem dala omylem špatné heslo do odkazu😀🫣
Všechny tedy byly vyřešeny v můj prospěch. Takže za mě super,ťuk ťuk zatím a vždy bez problému ❤️
Ale taky záleží kdo je tu jak dlouho,že 😀 Někdo dva,tři roky a má 15 reklamaci a někdo je tu půl rok má jich x plus špatný hodnocení,špatná spolehlivost, to si pak člověk taky udělá obrázek 😏

Malá Víla
Ja 7 a je to ruzne.
Casto reklamace za to, ze odkaz nefunguje (piss apod. ackoliv mam v popisu nabidky, ze se to deje a ze zaslu novy odkaz), v techto pripadech vraceny penize.
Jednou reklamace, kdy posta ztratila balik. Penize jsem dostala cele ja i zakaznik.
Pak reklamace jako zruseni objednavky.
Nastesti se se mnou o vuni a tak nikdo nehadal. Asi by rychle narazili. 😃

oh.baby88
Ahoj, já mám 11 reklamací, vždy uzavřeno v můj prospěch a většina z nich jsou takové, kdy si zákazník nevšiml, že mu odkaz na video přišlo do mailu a tvrdil, že mu nic nepřišlo apod😅