Kde kupujete sáčky

katrinka
Ahoj holky, Kde kupujete takové ty uzavíratelné sáčky? DM, Rosmann, Teta? Nebo supermarkety? Ikea ne, tam se nedostanu. Děkuji za rady 💋
PussyDeLuxe
Ja to kupuju v papirnictvi a uz jsem na ne dokonce nahodou narazila i v domacich potrebach. 😁
Mokrá hoe
Papírnictví :) mají všechny velikosti zipových sáčku
Mikaela.Susi
DM
Pantiesbabe
Ikea
Zobrazit 1 odpověď
Malá Víla
Já je beru z práce 😅😂 máme jich tu hromadu a nikdo neví, co s tím. No, tak jsem si řekla, že je aspoň využiju :D a kalhotky kupuju, kde se mi zrovna líbí. Nekupuju všechno z ali jen proto, že je to tam levné a pak se to vyplatí tady. Fakt je většinou koupim jen pro sebe a pak teprve prodávám tady, ať jsou odkudkoliv. Mám i nějaké letité od vietnamců 😅 Ale z ali několikery mám a jsou tedy fakt super!
ZrzaváRosie
Dámy a kalhotky kupujete převážně kde? ❤️
elasiiie
Aliexpress, Ikea, Wish.. 🛍
Zobrazit 2 odpovědi
Luss
V Ikee. Jsou vážně kvalitní a s dvojtým zavíráním, takže i o něco spolehlivější podle mne. :)
Karkulka
ahojky, v lidlu nebo v Ikee :)
Victoria Rose
Já je kupuju na wish, je sice delší doba dodání, většinou dva týdny, ale daji se tam sehnat i obálky, různý nálepky a tak 😂❤️
Dominika
Já balím do takových těch hygienických na vložky. Jsou vzduchotěsné. Dostala jsem plnou krabici od kamarádky.
Makin
Papírnictví, Aliexpress, nebo i Vietnamci, pokud mají v obchůdku i vybavení do domácnosti :)
Venuše
V Rossmanu mají sáčky o objemu 1 litr na zipový uzávěr...
tajemnyy
To mnely precist ktere posilaji v sacich od rohliku ...
Zobrazit 3 odpovědi
katrinka
Děkuji všem! Jste skvělé ❤
Deisy
Kupuji přes e-shop např. s papírenskými potřebami aj. podle ceny... Většinou nakupuji po 100 ks, bublinkové obálky beru v několika velikostech vždy po 25 ks. Když potřebuji krabici, tak ty mám od známé 😉👍 Pěkný den ☀️🌸
kitana
Zip sáčky i bublinkové obálky kupují v papírnictví hezký den Kitana ♥️
Rossie
Já je někde objednávala, ale už nevím kde😂 Teď plánuju objednávat obálky, od kud je holky berete? Na poště se to asi moc nevyplatí 😂
Zobrazit 1 odpověď
sunny
Ahoj, takové ty uzavíratelné různých velikostí koupíš v každém papírnictví. Koupím vždy rovnou v balení, kde jich je třeba 20, ale dají se i jednotlivě. Sunny ❤️