Kazíte si to sami

Chantall
Opět se tu jak blbka dělám s x objednávkama, investuji sem svůj čas, kus sebe a svých věcí a potom po odeslání objednávky najednou zákazník přestane komunikovat a smaže si účet👏🏻👏🏻👏🏻
Nedivte se pak, že slečny jsou nedůvěřivé a já už radši objednávky od nikoho, kdo žádnou předemnou neměl, nedělám, ale stornuji! A hodlám zrušit i dobírku.
Slušným zákazníkům, to tihle "vtipálci" akorát kazí.😠 jsem pěkně znechucená z toho, že někomu to za to stojí, dělat objednávky dokola a pak se rušit. Je to ubohý. Co třeba napsat "děkuji, rozmyslel jsem si" ? A ne balík nechat válet x dnů na pobočce a nevyzvednout. A ještě se mi smát do xichtu s nějakou výmluvou!!!
Těchto objednávek začíná být snad více jak těch úspěšných🙄
13

Bernadette
Jo souhlasím já bych zavedla pravidlo pro nakupující, po vymazání účtu balíček se neodešle je to tak i u videii, tak proč by to nemohlo být i kalhotek,bot atd....videa na přání má taky zaplacený a nic nedostane (když se smaže) hm a tady se musí odesílat, když se to skartuje nechápu. Škoda věci 🤷♀️ nejvíc mi to Teda vadí u drahých věci to mam nerva a to posílám často a pak se to skartuje , jinak by mi to nevadilo .

Je to prasarna. Ked to citam,tak ma to hneva. Toto moze urobit len clovek,ktory si nevazi zeny a nevazi si to,co vy holky pre nas robite. Kazdy by mal byt vdacny za to,ze mame taketo moznosti,ze sa mozme dostat ku krasnym vonavym kalhotkam. Je mi to luto,ze sa niektory chlapi takto chovaju. Nielen ze vas oberaju o cas,energiu a peniaze,ale potom to naozaj kazia aj nam ostatnym. Preto tu niektore holky dlho nevydrzia.Som tu uz dlho a niektore holky,od ktorych som na zaciatku objednaval,uz tu nie su. A je to skoda. Je to nevychovanost. Mne samemu to vadi. Za nas trosku normalnych a ferovych by som sa vam,holky,chcel podakovat za to vsetko,co pre nas robite,ze ste tu pre nas 🙏🙏🙏💗💗💗

Malá Víla
Já koukám na procenta a pak ještě na to, jestli má nějaké koupené kredity. :) Ale je pravda, že jsem tady byla dohodnutá s dost lidma na spoustě věcí a z většiny sešlo. Začínám si myslet, že tady jsou skutečně jen pisálci.
Mám pak inzeráty ještě jinde a to je prostě dohoda, platba, zboží, nashledanou.

Mám stejnou zkušenost, dokonce mám pocit, že mi píše furt jeden a ten samý ale pořád si zakládá nové a nové účty, stejný styl psaní atd.. Údajně se jedná o “slečnu”. Udělá si u mě objednávku za několik tisíc a potom co vystavím prodejní post tak přestane odepisovat a hlásí to “Účet smazán uživatelem”. 😠
Taky přestávám investovat čas do lidí s malými %.

Já se takto vytočila minulý měsíc a dobírku jsem zrušila. Když by mě o ni teď požádal zákazník, který už má X vyzvednutých dobírek, tak nemám problém se s ním domluvit, ale od nováčků se už přemluvit nenechám. Nestojí mi to za to.
A hodinový vypisování a domlouvání se na nějaké objednávce, ze které pak nakonec nic není, už bývá taky nějak moc častý. Korunu tomu nasazují ti, co si nechají nabídku i vystavit. Takovým bych nejradši naliskala a zakroutila jim šulinem 😂.

Dnes sem měla mít sexchat se zákazníkem ve kterém je jasně stanoveno, že 5 fotek za tu pul hodinu.... rekl, že to teda ne, že slečny tady mu jich dávají kolik chce a když sem mu napsala, že já znám svou cenu a tak to u mě nepůjde přestal komunikovat... s tím, že chtěl předtím udělat balíček. Hodina komunikace s někým kdo očividně nemá zájem.