Kalhotky celebrit

Pruďas
Otázka na kupující, jen tak ze zvědavosti.... Kdyby se mezi prodávajícími objevila nějaká světová hvězda, herečka, zpěvačka atd. kdo by to ve vaší fantazii byl? Za čí kalhotky byste zadlužili i svoje pravnoučata? Za mě Margot Robbie, Emma Watson, Mladá Angelina Jolie.
dejmi
Sydney Sweeney má great kalhotky
Zobrazit 2 odpovědi
sssip
A kdo je top z českých?
Zobrazit 2 odpovědi
sssip
Hezky se diskuse rozvíjí, na toto téma je hezká povídka 3+1 s Miroslavem Donutilem, na téma Sběratel
Prdelataholka
Trochu jinak, já bych vraždila pro boxerky Sylvestra Stallona a Michala Dlouhého 😄
dejmi
potřebujete moje kalhotky a to všichni 💅🏼💅🏼
Divná_Uta
Alissa White-Gluz z Arch enemy. ❤️🩷
Zobrazit 2 odpovědi
Vylízall
Alisha Lehmann...ShaCarri Richardson...Margot Robbie Cz: Tereza Ramba...Kamila Janovičová...Eva Podzimková...😜
Bernadette
Dakota Johnsonová
Swenny
Za mě Nela Slováková Má nádherný zadek
NatálkaKr
Za mě by to byla rozhodně Mila Kunis 😋
Ggback
Ahoj, skvělé téma. Za mě by to byla určitě moderátorka Sonia Edde, musí nádherně vonět. Ale spíš tak jak z celebrit bych chtěl očichat spoustu mých kamarádek, to je pro mě větší sen😀
Kriss
:) pracuji v českém TV/film průmyslu...občas se divím jak jsou některé dámy v tomto směru neopatrné a co vše dovedou nechat pohozené v zázemí ,,placu,,... :)))
Zobrazit 5 odpovědí
sssip
Koho ještě?
Stan Lee
Billie Eilish podle mě voní nádherně, jak kunda tak zadeček
Zobrazit 1 odpověď
sameček
Tak nezadlužil bych se kvůli tomu a kalhotky nekupuju, ale líbila by se mi tu Jessica Alba, z českých jak už bylo napsáno níže Tereza Ramba či Lucie Borhyová. :) Ještě bych přidal Simonu Šimkovou z Počasí na Nově.:)
Cd-Sandra
Sandra Bullock 🤤
Pruďas
No po tom co jsem konečně viděl Substance a jak tam Margaret pobíhá v růžových brazilkách 😍 doplňuji další jméno 🙂
Victoria
Lindsay Lohan😍
Matala
Za mě Ruby Rose, ta je nádherná 😍
Cucumber
Svět: Margot Robbie, Anna Kendrick, Anne Hathaway, Emma Watson, Olivia Wilde, Emma Stone, Natalie Portman, Emilia Clarke... atd :D CZ: Tereza Ramba, Lucka Borhyová, Tatiana Vilhelmová, Anna Geislerová...
Zobrazit 4 odpovědi
Verrr
Za mě Jennifer Aniston, Amanda Seyfried♥️♥️
Jupiter
Ahoj všem 🙂 mluví se zde o dámských kalhotkách,... já sama za sebe bych teda brala spodky Johnny Depp! 🔥😍 co bych za ně dala! 😍😍😍 🙈😂 a co vše bych s něma dělala, ani nebud zveřejňovat 😂 Vím, že bych zde nikoho nepohoršila, ale své fantazie si nechám pro sebe 😁 Už jen u psaní tohoto příspěvku mi jedou představy na plné obrátky! 🔥 ano, stálo by za zadlužení! 🔥 A z žen? Jednoznačně Jennifer Coolidge ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😍😍♥️ Sakra sexy ženská! ❤️‍🔥
Zobrazit 8 odpovědí
nataliastudentka
Salma Hayek, alebo aj slovenská pani prezidentka :P
Zobrazit 2 odpovědi
Malá Víla
Monica Belluci, Dita von Teese, Vica Kerekes 😛