Jste lovci?

sunny
Ještě mne napadá jedna otázečka. Jste muži lovci, co zkouší nakupovat pořád u nových slečen, touží poznat co nejvíce vůní... Nebo jste věrní jedné slečně?❤️
Majetekvysocina
Mě stačí jedna, s tím co hledám.
Zobrazit 2 odpovědi
Firefighter
Každý máme asi nějakou představu, podle čeho "lovíme", u mě to je na pohled, musí mě ta slečna-paní zaujmout a to ještě bez komunikace. Je to hodně o profilu co tam na začátku dáte , napíšete o sobě , nesmí to být takový to otřepaný "teču jako kohoutek...furt atd " to je spíš pak na instalatéra😄. Musí tam být taky tajemno, že to není tuctový, musí mě něco přitahovat, no a potom když nějaká napíšete, tak se vrátím zpátky na profil a říkám si, jo to je ono to by šlo - a ono to většinou jde 😘, ale asi nejsem nijak pravidelný "uživatel" , mám svá období , a taky slušnou sbírku kalhotek atd.... A teď mám konečně svého 😘miláčka😘 a krásně nám to funguje , je neuvěřitelně krásná a milá a voňavoučká , je sexy , je tajemná a přesto nic neskrývá , má nádhernou postavu , krásné oči, pusinku k zulíbání, ouška k nakousnutí, krk a šíje láká k něžnému laskání, krásná prsa i když říká že malinká, ale jsou opravdu krásná, její prdelka je k pohlazení a krásně vyšpulená, a to své nejvoňavější tajemství odhaluje ve svém hladce oholeném klíně 😘 její kundička je jako jeskyňka skrývající nejkrásnější tajemství, které když mi ukáže mě okamžitě rozehřeje a vzruší. Mohl bych psát donekonečna, ale ta písmenka co skládám do slov to všechno nedokážou tak vystihnout😘. Vím jen, že když přivřu očka, mám jí celou před sebou ve své nahé kráse a cítím vůni jejího nádherného těla 😘 vnímám veškeré doteky jako když horkem foukne něžný chladivý vánek a na těle příjemně zamrazí 😘 Je nádherně 😘zářivě😘 neónová😘 . Ty víš miláčku můj , viď 😘
Zobrazit 1 odpověď
angelosadevil
Taky bych rada nasla nejakyho vernyho:-)
Alderafeet
pěkné čtení :D
Jungas
Mám stálou prodávající, i když kupuju občas jinde .. ale nejradsi mám právě ji, skvělá vůně .. paní ví 😏
gotmy
Spíš prodávající střídám, ale je to hlavně kvůli tomu, že málokterá má boty, které se mi líbí a jsou zároveň dostatečně obnošené. To se u jedné moc zůstat nedá.
Zobrazit 4 odpovědi
errorlevel
Kalhotky nekupuji, ale na své psaní a podobné tasky udržuji více než jednu slečnu a méně než pět :) Spolupráce většinou trvá cca rok. Některá taky píše do dvou dnů, některá za 10. Proč takto? Nechci moje představy neustále vysvětlovat, slečnám chvíli trvá, než si nadřou nuance co se mi asi líbí, takže je to práce i z mé strany
Zobrazit 3 odpovědi
Petr.69
Byl jsem lovec ale teď jsem pragmaticky "věrný" jedné slečně. Kupuji jenom osobně a baví mě celý ten proces, najít holku, co do toho chce jít , potkat se a koupit. Je to docela loterie, v lepším případě se stává, že slečna přestane reagovat, ač jsme se domluvili, případně na sraz nedorazí. Nejčastější situace je, že sice obchod proběhne, ale slečna je znechucena a je vidět, že to dělá jen z finanční nouze, nebo je vydešena jako bych byl masový vrah. Takové situace jsou mi nepříjemné a z kalhotek pak ani nemám radost. Teď kupuji od holky, co je spolehlivá, dochvilná, neždímá cenu a taky je neuvěřitelně krásná.
Zobrazit 11 odpovědí
Holoua
Já jsem zatim lovec. Ale jde hodně o to jak daná slečna vypadá. Samozřejmě nejvíc pro mě napoví postava..... měl jsě tu jednu od který jsem si koupil kalhotky po sexu a asi to byl nejlepší kup. Jenže slečna zde už není. Lákají mě i vůne nožiček ale zatim nic moc :/
Zobrazit 6 odpovědí
MILINI
Já tedy Zatím ještě ne protože hledám řekněme tu pravou na komunikaci protože jak napsal pruďas čekám od toho ještě malinko víc než jen odeslat zásilku poděkovat a tím to skončí. Něco víc je myšleno nějaká přidaná hodnota která se může mezi prodávajícím a kupujícím vytvořit a může rozšířit řekněme oboustranný smysl takového vztahu. No a je to i tím viď registrace proběhla řekněme nedávno tak jsem to také skoro měsíc nebyl takže i proto zatím ještě nemám rozhodnuto.
Zobrazit 6 odpovědí
stepz
dobry dotaz :) No popravde to laka porad objevovat nove a nove. ale zase kdyz je naka vune co opravdu okouzli tak chci opakovane ;)
Pruďas
Jsem věrný jedné slečně 😊
Zobrazit 8 odpovědí