Jaký způsob balení je nejlepší?

Mirek (admin)
Existuje několik způsobů, jak balit zásilky - zejména u kalhotek: * igelitový sáček * mikrotenový sáček * papírový sáček Kalhotky pak můžou být vlhké nebo vysušené. Můžete nám prosím poradit, jaký způsob je u zákazníků nejoblíbenější? Příp. pokud jste zákazník - jaký způsob preferujete Vy? Rádi bychom tuto problematiku více prozkoumali, abychom mohli v nápovědě slečnám lépe radit. Zároveň možná stojí za zamyšlení, jestli by zákazník neměl mít možnost volby při tvorbě objednávky. Děkujeme za pomoc!
tajemnyy
ZIP sáčky , lepší posílat krabičce u zásilkovny stejná cena ,,,,))
Bernadette
Ja používám uzavíratelný sáček bez vzduchu na nejvíc použité místo dávám fólii, ale nedělala jsem , až teď jsem začala dávat folii, nechala si poradit 🙂 Jinak uzavřu bez vzduchu , obcas davam dva sáčky 🙂
Zobrazit 1 odpověď
Nestydatka
Zip sáčky jsou nejlepší, samotné kalhotky ještě balím fólií přes mokrou část a zavazu uzlem. Těžko se to popisuje, ale výsledek je prý nejlepší.
Karkulka
Doporučuji zip sáčky z Lidlu nebo z Ikea 😊😘
Makin
Taky používám uzavíratelný sáček s vypuštěním vzduchu, myslím, že pro zachování vůně a vlhkosti je to asi jeden z nejlepších způsobů.
sunny
Také posílám v uzavíratelných sáčcích, ze kterých vytlačím vzduch, jako baculka. Pokud si zákazník přeje kalhotky suché, nechám je před balením proschnout, ale 95% zákazníků chce kalhotky co nejvíc vlhké.
Deisy
Také posílám v zip sáčku bez vzduchu a vlhké kalhotky na středu ( kde je látka přímo v rozkroku ) ještě extra zabalím do stretch folie, aby zůstali co nejdéle vlhké a neslepili se kalhotky k sobě 😻
Baculka1979
Posílám od začátku pouze v ZIP sáčku, ze kterého vyfouknu úplně vzduch. Posílám tak, jak je sundám, tj. mokré. Vzhledem k tomu, že někdy to trvá i pár dní, než dorazí, asi to na škodu není - nikdy jsem žádnou stížnost neměla.