Jaké povolání vám přijde nejvíce sexy?

Redpoison
Můj profil Moje nabídky
Začnu u sebe, já miluju uniformy, takže policajt a hasič 😊
0

nataliastudentka
u žien čokoľvek čo má nejaký business vibe alebo učiteľky, zrovna dnes som bola na prednáške a prišla nám zastupovať iná profesorka, celý čas som jej čumela do výstrihu bielej košlele a dúfala som že po mne postúpa tými ihličkami ktoré mala obuté 🥵 pri mužoch ma strašne vzrušuje manuálna práca alebo uplne naopak keď chlap robí v nezisku alebo podobne

Natasha Rose
Cokoliv spojené s IT! Miluju počítače a miluju, když se v nich umí chlap pořádně pošťourat. Potom ještě chlapíci v uniformách nebo v saku (košile a kravaty žeru).

Bernadette
Policajt , Hasič , Doktor , Trenér (fitnes, sportu celkově), Šéf nějaký firmy úspěšný, Voják a je jich spousty záleží mi hlavně na chlapovi jako celkově ne každý Policajt ne každý Trenér víte jak to myslím...🙂
Zpěváci se mi líbí, tanečníci no je toho mooc 😀

Vdolka
Mně přijde sexy chlap co umí něco udělat, takže třeba dělník,ale fakt,kterej maká. Potom již zmíněné uniformy-vojak, polda. Obdivuji stavitelé a taky práce ve výškách a podnikatelé,kteří nejsou nafrneni👍😎

Scarl4t
Piloti nebo CEO/finanční ředitelé atd...nevím proč, ale ty obleky na nich a tak... Ještě když třeba oční kontakt je z obou stran, to se mi hned myšlenky obrátí jen jedním směrem...🥵