Jaké povolání vám přijde nejvíce sexy?

Redpoison
Začnu u sebe, já miluju uniformy, takže policajt a hasič 😊
FootLady
Celkově mi přijde sexy když se nějaký mužský zaobírá vědou, nejlépe třeba biolog, goelog, archeolog, paleontolog a tak :) .
Natal18
Za mě chlapy, který dělaj rukama, ideál stavební práce, nevim proč prostě to tak mám❤😍
nataliastudentka
u žien čokoľvek čo má nejaký business vibe alebo učiteľky, zrovna dnes som bola na prednáške a prišla nám zastupovať iná profesorka, celý čas som jej čumela do výstrihu bielej košlele a dúfala som že po mne postúpa tými ihličkami ktoré mala obuté 🥵 pri mužoch ma strašne vzrušuje manuálna práca alebo uplne naopak keď chlap robí v nezisku alebo podobne
láska_
U mužů manuální práce, třeba truhlařina.🥵 A pak cokoliv, kde je síla - hasič, voják. U holek mě nejvíce bere floristika a úředničina.🤭
AsiatBitch
Mafieeee😃😃
Jupiter
Policie! 👮 🔥 Madam, překročila jste rychlost. Vystupne. Dostanete obuškem na holou! 😁😁😋🙈😆
EmaamE
Nevím proč, ale vždy mě to táhlo k nějakým ajťákům, prostě když rozumí počítačům😅 to je možná asi tím, že mě baví počítačové hry
Wikýs
Voják 💕
AsiatBitch
Milionaaar
Victoria
Fitness trenér, zpěvák
Ms.Lolla
Mě prostě a jednoduše dokáže vzrušit, když chlap dělá manuální práci a jsou mu vidět pěkně žíly na rukách. 😍😈
Natasha Rose
Cokoliv spojené s IT! Miluju počítače a miluju, když se v nich umí chlap pořádně pošťourat. Potom ještě chlapíci v uniformách nebo v saku (košile a kravaty žeru).
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Policajt , Hasič , Doktor , Trenér (fitnes, sportu celkově), Šéf nějaký firmy úspěšný, Voják a je jich spousty záleží mi hlavně na chlapovi jako celkově ne každý Policajt ne každý Trenér víte jak to myslím...🙂 Zpěváci se mi líbí, tanečníci no je toho mooc 😀
Viol.ka
Také dělnické profese. Ne ty chlapíky, kterým kouká zadek z kalhot :-) Ale ruce, které dělají, vystupující žíly na předloktích… to mě bere :-)
Zobrazit 3 odpovědi
Sabrina1951
Kdokoliv s uniformou a pak taky kravataci 🙂Ale i manzel na hodinu není špatný 😁
Vdolka
Mně přijde sexy chlap co umí něco udělat, takže třeba dělník,ale fakt,kterej maká. Potom již zmíněné uniformy-vojak, polda. Obdivuji stavitelé a taky práce ve výškách a podnikatelé,kteří nejsou nafrneni👍😎
jsemtuprotebe
Veterinář nebo obecně práce se zvířaty. Ale to bude spíš tím, že já zvířata miluju, takže mi přijde rajcovní, když s nimi muž pracuje. 😅
Zobrazit 2 odpovědi
Něžná Michelle
Všechna zaměstnání, kde se nosí košile, sako atd..👨‍💼🔥💋 A pak ještě doktoři. 😉
Scarl4t
Piloti nebo CEO/finanční ředitelé atd...nevím proč, ale ty obleky na nich a tak... Ještě když třeba oční kontakt je z obou stran, to se mi hned myšlenky obrátí jen jedním směrem...🥵
Zobrazit 7 odpovědí
Catmom
Vo všeobecnosti každé, ktoré robí na dráhach alebo u Carga. Proste čokoľvek s vlakmi 🤭😍😁
Belatrix
Astronaut 😁
Zobrazit 2 odpovědi