Jaké je vaše povolání?

Adin
Ahoj, jen ze zvědavosti by mě zajímalo, jaké zde mají prodávající povolání?😁 Ptám se jen ze zvědavosti, jak moc rozmanitá skupinka slečen, dam a madam tu je 😊. Já pracuji v potravinovém průmyslu 😁🥗 a do toho tedy ještě studuji historické vědy 😊
BlvckCat
Taterka,kosmeticka,maluji obrazy🌹
Border
A já jsem zahradnice. Pracuju venku, je to pro mně přirozený od mala. Proto mam i zahrady ráda přírodní. Hrabu se v hlíně.
Tvá_Hana
Pohybuji se v uměleckém světě i jinde. Je tolik věcí, co mě zajímá. Ale klidně bych dělala i masérku a tancovala, kdybych měla změnit job. Věci kolem intimity, sexu, erotiky mě baví a zajímají a nevidím na nich nic špatného. Jinak bych tu taky nebyla, že? :)
Helenfree
Pečovatelka v DS. 😊
MadamAlexisPlastenka
Rodičák
Zobrazit 4 odpovědi
Lucuska
Osetrovatelka v domově pro seniory… a tu práci miluju proste ☺️
nataliastudentka
Ahojte, nejak sa to tu posledné dni rozbehlo tak sa pridám aj ja :) Posledný rok študujem v odbore pedagogiky, popri tom mám však hlavný job ktorý milujem z celého srdca - venujeme sa sociálne slabším skupinám na Slovensku a vytvárame pre nich rôzne aktivity a zapájame ich do spoločnosti. Organizujeme aj podujatia pre širokú verejnosť - výstavy, koncerty a väčšie kultúrne festivaly. Mám na starosti hlavne komunikáciu s účinkujúcimi, európske dotácie. Nižšie píšu slečny, že robia umenie, ja som práve na druhej strane - tej produkčnej, hľadám talentovaných umelcov a umelkyne a snažím sa ich pretlačiť medzi už skúsených a etablovaných ľudí aj na väčšie podujatia. Popri tom mám nejaké menšie brigády, ktoré nestoja za reč - práca za barom a podobne. Mám však ešte svoje ďalšie podnikanie a to eshop zameraný na interiérové dekorácie. Popri tom vypomáham aj v Česku na rôznych podujatiach - operných koncertoch, výstavách, v galériach. Od budúceho mesiaca nastupujem ako riaditeľka jednej menšej galérie a veľmi sa teším :P Som workoholik a milujem pracovať.
meowmeow
Tak já se taky pochlubím idkyž moc není s čím. Aktuálně studuji náboženství, konkrétně křesťanství. Opravdu spoustu času věnuji tady KM, takže bych se nebála říct, že to můj hlavní pracovní úvazek. Rozhodně ale ne jediný. Přivydělávám si uměním, ale přijde mi že málokdo v dnešní mobilní dokáže umění docenit. "Můžu se přece na fotku zdarma podívat na internetu, tak proč bych si měl kupovat reálný obraz?" Sem tam nějaký to AirBNB a nedávno jsem začala jezdit u jedné společnosti na rozvoz jídla, na to mám ale pouze jeden den v týdnu.
Zobrazit 2 odpovědi
Swenny
No moc se tu s tím chlubit nechci, ale koukám , Že je tu hodně odvážných co se za svou práci nestydí,tak teď já . jsem Obyčejná dělnice, Lépe řečeno lisařka .Příležitostně malují byty ,takže i Malířka, Ráda pomáhám lidem takže dělám i Pečovatelku starších lidí. I My jednou budeme starý, tak ať máme nějakou praxi:-) Jinak u chlapa se mi líbí když je veselý A má humor, za mě Je asi jedno čím jsme,hlavně ať Děláme to co nás baví a pracovat se prostě musí ,tak pěkný zbytek víkendu:-) vaše swenny
Zobrazit 4 odpovědi
kejt666
Mateřská
Matala
Prodejkyně aut ❤️🚗
láska_
Pracuji v kanceláři. Dělám od všeho trochu- fakturace, personalistika, jednání s úřady, dodavateli i odběrateli, a tak dále. Ještě mám ale v plánu si dodělat vysokou školu a časem zkusit vlastní podnikání.😊
EmaamE
Já jsem zatím studentkou a brigádně semtam účtuji😁
Ticklish
Já pracuju jako back-end programátor. :-)
Zobrazit 1 odpověď
AsiatBitch
Ve večerce😈💋
luzzie
Zatím SŠ na veterinarstvi... jeste 2 roky a pak na kurzy tatera a pak vlastni salon
EcouteCheri
Korporátní kurva 🤣 Dělám v IT ☺️ což je super, protože pracuji z domova a mužů se tu potěšit ve chvílích nudy 😈
blue86
Študentka (predškolská pedagogika) a do toho podnikám s handmade výrobkami 🧚‍♀️
PussyDoll_#
Zajímalo by mě, zda je tady některý z pánů, nebo i slečen, zaměstnán jako policista, hasič, záchranář nebo voják třeba 🤭 co si budeme, tak jak pánové mají slabost pro jisté zaměstnání, u žen, tak i ženy u pánů
Zobrazit 8 odpovědí
Catmom
Momentálne na rodičaku, zasa budem zachvilu na materskej, no predtým predavačka v sexshope 🤭
Dj Stenly
Také se přiznám,😊 Elektro technik hlavní zaměstnání a jinak zvukař a osvětlovač. Zajištuji, ozvučuji a hraji různé menší akce a hlavně svatby.😊
Zobrazit 1 odpověď
Kisuliy
aktuálně studentka, poté advokátka 😁 takže mě moc nezlobte 🤣😜
Luisse
Operátorka na infolince 🤣
Majetekvysocina
Tak já se přiznám. Učil sem se jako knihkupec, vyučil sem se jako knihkupec.. a jsem knihkupec..
Zobrazit 4 odpovědi