Jak správně balit, aby vše bylo tip top?

MrsZizy
Ahojte kočky 😊. Chtěla bych se zeptat, jaký máte postup balení spodního prádla, aby vše došlo v naprosto dokonalém stavu? Mám první objednávku a ráda bych zajistila, aby pradlo došlo k naprosté spokojenosti zákazníka. Zavřít do zip sáčku a odeslat, nejlépe, začátkem týdne hned ráno, před svozem (zasilkovna)? Takto podaný balíček by mohl být doručeny na druhý den, že? Nějaké další tipy od zkušených prodejkyň? Díky a hezký večer Vám všem 😊.
Bernadette
Vakuovačka k tomu jsou speciální sáčky 😉 odesílám vždy z rána do 10 hodin do středy...po středě odesílám jen na přání zákazníka je to riziko. Vždy dojde do druhého dne, výjimečně, až ten druhy den. Neriskuji po ty středě, když nakupující chce risk posílám i čtvrtek .
Menhit
Sáček.. vysaju vzduch .. zalepim.. vložím do krabičky kterou vyplním. A krabičku ještě zabalím
Peee
Ahojky, koukam, ze cim dal vic holek zacalo vyuzivat vakuovou balicku, v cemz samozrejme nechci byt pozadu. Mohli byste mi prosim nejakou doporucit? Sjela jsem ruzne e-shopy, ale jakozto totalni technicky antitalent z toho nejsem moc moudra. Predem diky 🙂 Jinak momentalne k baleni vyuzivam zip sacky, ze kterych odpustim co nejvice vzduchu, a veskere zbozi zasilam v krabickach vystlanych drevitou vlnou.
Zobrazit 8 odpovědí
Janac
Já mám vakuovou baličku 😉
LuckyLui
Zkuste místo sáčku apod,.. prádlo zavakuovat ve vakuovačce, prádlo zůstane vlhké jak kdyby jste si ho zrovna sundaly. Asi nejlpeši způsob za mně
Victoria
Balím do sáčku s dvojitým zipem, odpustím co nejvíc vzduchu a zabalím do obálky s bublinkovou fólií, aby nešlo poznat, co se v balíčku nachází 😊
Adin
Já kalhotky balím zatím jen tak, že je dám do pytlíku, ten zabalím tak, aby v něm kalhotky byly natěsno. Pak to dám do malinké krabičky, zabalím ještě černým igelitem a pošlu. Ale, přemýšlím, že začnu objednávky odesílat v poštovních obálkách s bublinkovou folií, je to levnější :) .