Jak prožívate balení zásilky?

Blondýnečka
Můj profil Moje nabídky
(Diskuze slouží pro pokec a zpestření)🤗
Ahojky holky, chci se jen podělit o zážitky a zeptat se, jak to prožívate vy?
Jaké máte pocity při balení balíčků? Jak dlouho balíte jeden balíček?
Já mám pocit jako na Vánoce, když pro někoho balím dárek. Vzrušení, potěšení někoho obdarovat a snad mu udělat taky radost, těším se na tu odezvu, až si zákazník balíček otevře a napíše, jak je spokojený .
Sama si čichám ke kalhotkám/ ponožkám Xkrát, než je vůbec zabalím a říkám si, že snad to bude pro pána dost voňavé, dost mokré, dost chutné.
Stala jsem se fetišistkou na takové vůně...(A to jsem si myslela, že už jsem divná, když mi strašně voní Pronto, benzín, nafta, gumové hračky, nové knihy)😀
Jsem schopná balit jeden balíček přes hodinu a ztrácím pojem o čase 😀 Ráda výmýšlím nové a neobvyklé nabídky, které by mohli být pro ostatní zajímavé.
PS: Už jsem na Kalhotkomatu fakt dost závislá 🙈😀
5

Ahoj Blondýnečko. Já to hodně prožívám. S každou objednávkou si moc vyhraju, mne samotné musí kalhotky, ponožky, podprsenka, cokoliv... moc vonět. Během dne často očichávám, líbí se mi to. Dá se říct, že kvůli tomu to hlavně dělám, je to pro mne prostě uspokojení a další část je představa, jak zákazník rozbaluje, očichne, olízne... Už jsem zase v transu ❤️
S balením se snažím si co nejvíce vyhrát, aby to bylo krásné, s mašlí ladilo, ručně psaný dopis, se vším musím být spokojená a velmi mi záleží na celkovém dojmu ❤️

Deisy
Ahojky mám to skoro stejně jako @Blondyneckastudentka
Ten pocit při balení jako na Vánoce, vybírám balící papír a stužku, aby to k sobě ladilo a říkám si jestli i zákazník bude mít ten pocit jako na Vánoce, že dostane takhle pěkně zabalený balíček (pak mě napadne, že kluci to takhle asi neprožívaj :-D) než zboží odešlu taky několikrát zkontroluji zda je vůně dost voňavá, šťáva dost šťavnatá, botky dost ochozené atd. :-D
Ani nevím, jak dlouho balím jeden balíček, nikdy jsem čas nesledovala, ale vždy si na balení balíčku udělám klid, pohodu a vyberu čas, aby mě nikdo nerušil :)
Mě nejvíce baví ta představa, že se s mým prádlem někdo mazlí a že má z něho radost a pocit uspokojení :)
A jinak vůně nových knih, čerstvého dřeva, čerstvě vyštukovaného/vymalovaného pokoje a silnice po dešti je TOP :)
Pánové by mohli napsat, jak oni prožívají rozbalování balíčků, jaké mají pocity :)