Jak přesně funguje nabídka chat ?

gothic
Zdravím ženský :))) Jsem tu nová, teprve včera registrovala, rozkoukávám se a vše je pro mě nové - Zatím chci začít zde pozvolna, než si to tu oťukám a - sponzorství a chat mi přijde jako takový pro mě dobrý na začátek. Jen si úplně nevím jak to funguje - O čem si páni budou chtít psát - to si i umím představit :D Spíš mě zajímá - je to čistě TEXT chat ? Tu webku bych aj zvládla, ale je třeba pro mě nepředstavitelně nepříjemné tu mluvit na monitor - takže zda jde opravdu o formu psaní ... Dále mě zajímá, zda musím mít na ulož to nějak předpřipravené fotky, které budu chtít zaslat - nebo to funguje tak, že prostě lze hodit fotku do chatu ... ( ještě jsem si tu s nikým nestihla vyměnit zprávu nic - takže vůbec nic ani nevím :D ) Předpokládám, že asi nemusím být přikotvená k PC a můžu to řešit s mobilu ... No a poslední pro mě dost zásadní dotaz - Když si tuto službu zákazník koupí a zaplatí rovnou - a mě se to nehodí - je tam prostě nějaká lhůta do kdy, nebo prostě všeho nechat a po potvrzení do chvilky naběhnout ? :DDD Zkoušela jsem tu lustrovat forum, ale nějak mi to nedalo odpovědi :D - Děkuji za případnou odpoveď :)))
0

PrsaticeE
Mmě by zajímalo, jak to tu funguje, též jsem tu nová. V inzerátu na sponzorství se nesmí uvádět např: Kup mi nové boty, až mi je koupíš, pošlu ti fotku v těch nových botách? Myslím, že jsem takové inzeráty viděla.

Victoria
Ahojky a vítej 😊 Jedná se čistě o chat. Webky tady nejsou a převádění na jiné stránky je tu zakázané. Fotky normálně posíláš v chatu z galerie, připravit si je dopředu do galerie můžeš, ale jak chceš. Já většinou fotím nové během chatu. Většinou to mám já tak, že mi prvně napíše zákazník do zpráv a já řeknu kdy mám čas a až potom kupuje, ale když koupí a nedá předem vědět, nevadí. Máš tam nějakou lhůtu do kdy to můžeš zpracovat, myslím, že je to dokonce měsíc, ale nechci kecat. 😀 Takže pak se normálně domluvíte v chatu kdy by se vám to oběma hodilo. 😊
Chat můžeš řešit normálně z mobilu, já to tak mám radši.