Jak použít prádlo dál?

lilaah
Dobry vecer, nevim jak ostatni zakaznici, ale osobne mam doma opravdu velky pocet kalhotek, ktere jsem tu zakoupil. Po nejake dobe jsou uz bez vune a osobne u me noseni nepripada v uvahu😊 napada vas zpusob, jak je pouzit dal? Nejaka varianta prodeje (puvodni majitelka nebo jina, ktera by je onosila a poslala dal)? Zkousim mistni brainstorming, vic hlav vic vi😊
Jarda (admin)
Zásilky pomocí štítku na naší firmu mohou odesílat výhradně osoby registrované jako prodávající. Pokud poskytnete štítek na odeslání zásilky třetí osobě, hrozí vám blokace účtu.
Dobytek
Máš poprosit při koupi slečnu o věnování na papír čtvrtku a věc si po vyvoneni zarámovat ať máš památku a můžeš to sbírat 👌👌👌
Zobrazit 2 odpovědi
Petr.69
Já je používám místo kapesníku a stříkám do nich, nejraději do takové té kapsičky co je v rozkroku. :D
Zobrazit 2 odpovědi
claas
Ja mam tych kalhotek za 3,5 roku naozaj vela. Uz mam plne supliky. Ale nikdy by mi nenapadlo sa ich zbavit. Ja tiez tie kalhotky nenosim a ani si do nich nehonim. To by bolo zneuctenie.Kupujem ich len za ucelom vone. Tiez su uz vyvonane. Ale ku kazdym kalhotkam mam nejaky vztah a viazu sa na ne sentimentalne a krasne spomienky. Holky ich s laskou vynosily a ja si to vazim.
Zobrazit 8 odpovědí
angelosadevil
Pokud kupujes prevazne u jedne uzivatelky, tak klidne se domluvit a poslat zpet.Uzivatelka je muze donosit.Vsak se vyperou a je to ok:-) Nicmene jsou i takove zeny, ktere ziji z darovanych veci z azilaku atd. a po vypranem pradle by urcite ruku natahly.
Zobrazit 2 odpovědi
PrsaticeE
Mě by zajímalo, jak a kde si užívají zakoupené prádlo a boty muži, kteří žijí s partnerkou? Aby to partnerka nezjistila a nenašla.
Zobrazit 2 odpovědi
Redpoison
Nech si z toho ušít deku,a vždy když se s ní prikryješ,bude Ti teplo😁
PrsaticeE
To by mě zajímalo, za kolik chceš prodávat ty kalhotky?
Veru5
Na hadry pecka xd
klika
Nechat si z nich ušit např. záclonu, povlečení, kraťase, ubrus......
Cute_gurl
Ahoj ☺️ Nad tímhle už jsem také několikrát přemýšlela :) Že se pánům hromadí kalhotky s je škoda je vyhazovat ☺️ Ačkoliv se to někomu může zdát třeba nehygienické , jsou místa , kde kalhotky ( samozřejmě vyprané ) rádi přijmou. O spodní prádlo jakékoliv) je například nouze v denním centru pro ženy bez domova v Praze (tuším někde v oblasti Karlova náměstí , na internetu lze určitě dohledat ).Tam mají ženy možnost se umýt a převléknout , takže tam by určitě balíček uvítali :)) Sama jsem tam své staré prádlo nosila :)) Podobných organizací je více a když prádlo není znehodnocené , může někde pomoci 💛💛
Bernadette
Já osobně by jsem použité prádlo zpětně od zákazníka nechtěla na to jsem citlivka !!! Miluju fetiš svých kalhotek, ale pouze pod svým dohledem ! Napadlo mě počkat , až bude kalhotkomat i pro chlapy a nabízet popravdě a nebo nabízet jinde popravdě fetišistům, bi lidem a nevadilo by jim použité kalhotky od ženy a od muže (od tebe) . A nebo prodávat se svým spermatem nebo po svých hrátkách dál jako to dělají někteří , aniž by o tom nakupující věděli! Spousty chlapů cakaj ženským do bot třeba , ale to mi příjde dost hrozné a nechutné a nepřijatelné pokud to je prostě takhle, to samé kalhotky atd .. ten konec není mířeno nějak zle na tebe , ale i to se stává občas nejsou meze a vzrušuje ho třeba to , že o tom dotyčný neví že se ukájel. Kolikrát mi to bylo přiznáno. Nebo je poslat zpětně holkám kterým to neva a líbí se jim to . A nebo si je nechej a udělej si obraz 🖼
Zobrazit 1 odpověď
JmenujiSeNatalka
No za mě bych teda spodní prádlo po nikom nenosila. 😃 Vracení nevím kolik žen by o to stálo….Jediný co mě napadá a přijde mi ok, tak si udělat inzerát a napsat pravdu : mám tolik a tolik kalhotek od tolika a tolika žen 😃 Prodám třeba 20ks některé jsou cítit více některé už ne za 500 Kč . Třeba 🤷‍♀️ Myslím,že by se určitě někdo našel kdo by to koupil 😃
Zobrazit 2 odpovědi
LostAtlantis
Líbí se mi tvůj zerowaste pohled. 👍 Pokud jsou ty kalhotky hezke, ne zničené, nevytahane, nederave ...no prostě v pořádku., tak další možnost by mohla být je při větším množství všechny vyprat a pak třeba odnést do nějaké organizace. Například pro ženy bez domova atd. Vím, že zrovna o podprsenky a kalhotky je tam docela velká poptávka.
Zobrazit 5 odpovědí
Belatrix
Dobrý večer, tak teoreticky je možné prádlo vrátit původní majitelce a ta ho může „zrecyklovat“ pro dalšího zákazníka, případě znova onosit pro Tebe 😊
Zobrazit 11 odpovědí
Vdolka
Ja bych klidně brala,že pošleš zpět, ale někdy to už nejde. Možná někoho baví ten počet,jako sběratelství. Nebo najít někoho kdo to ještě koupi. Nebo vyprat a zkusit prodat 😂