Jak použít prádlo dál?

lilaah
Dobry vecer, nevim jak ostatni zakaznici, ale osobne mam doma opravdu velky pocet kalhotek, ktere jsem tu zakoupil. Po nejake dobe jsou uz bez vune a osobne u me noseni nepripada v uvahu😊 napada vas zpusob, jak je pouzit dal? Nejaka varianta prodeje (puvodni majitelka nebo jina, ktera by je onosila a poslala dal)? Zkousim mistni brainstorming, vic hlav vic vi😊
3

Ja mam tych kalhotek za 3,5 roku naozaj vela. Uz mam plne supliky. Ale nikdy by mi nenapadlo sa ich zbavit. Ja tiez tie kalhotky nenosim a ani si do nich nehonim. To by bolo zneuctenie.Kupujem ich len za ucelom vone. Tiez su uz vyvonane. Ale ku kazdym kalhotkam mam nejaky vztah a viazu sa na ne sentimentalne a krasne spomienky. Holky ich s laskou vynosily a ja si to vazim.

angelosadevil
Pokud kupujes prevazne u jedne uzivatelky, tak klidne se domluvit a poslat zpet.Uzivatelka je muze donosit.Vsak se vyperou a je to ok:-) Nicmene jsou i takove zeny, ktere ziji z darovanych veci z azilaku atd. a po vypranem pradle by urcite ruku natahly.

PrsaticeE
Mě by zajímalo, jak a kde si užívají zakoupené prádlo a boty muži, kteří žijí s partnerkou? Aby to partnerka nezjistila a nenašla.

Redpoison
Nech si z toho ušít deku,a vždy když se s ní prikryješ,bude Ti teplo😁

PrsaticeE
To by mě zajímalo, za kolik chceš prodávat ty kalhotky?

Cute_gurl
Ahoj ☺️ Nad tímhle už jsem také několikrát přemýšlela :) Že se pánům hromadí kalhotky s je škoda je vyhazovat ☺️ Ačkoliv se to někomu může zdát třeba nehygienické , jsou místa , kde kalhotky ( samozřejmě vyprané ) rádi přijmou. O spodní prádlo jakékoliv) je například nouze v denním centru pro ženy bez domova v Praze (tuším někde v oblasti Karlova náměstí , na internetu lze určitě dohledat ).Tam mají ženy možnost se umýt a převléknout , takže tam by určitě balíček uvítali :)) Sama jsem tam své staré prádlo nosila :)) Podobných organizací je více a když prádlo není znehodnocené , může někde pomoci 💛💛

Bernadette
Já osobně by jsem použité prádlo zpětně od zákazníka nechtěla na to jsem citlivka !!! Miluju fetiš svých kalhotek, ale pouze pod svým dohledem !
Napadlo mě počkat , až bude kalhotkomat i pro chlapy a nabízet popravdě a nebo nabízet jinde popravdě fetišistům, bi lidem a nevadilo by jim použité kalhotky od ženy a od muže (od tebe) .
A nebo prodávat se svým spermatem nebo po svých hrátkách dál jako to dělají někteří , aniž by o tom nakupující věděli! Spousty chlapů cakaj ženským do bot třeba , ale to mi příjde dost hrozné a nechutné a nepřijatelné pokud to je prostě takhle, to samé kalhotky atd .. ten konec není mířeno nějak zle na tebe , ale i to se stává občas nejsou meze a vzrušuje ho třeba to , že o tom dotyčný neví že se ukájel. Kolikrát mi to bylo přiznáno.
Nebo je poslat zpětně holkám kterým to neva a líbí se jim to .
A nebo si je nechej a udělej si obraz 🖼

JmenujiSeNatalka
No za mě bych teda spodní prádlo po nikom nenosila. 😃 Vracení nevím kolik žen by o to stálo….Jediný co mě napadá a přijde mi ok, tak si udělat inzerát a napsat pravdu : mám tolik a tolik kalhotek od tolika a tolika žen 😃 Prodám třeba 20ks některé jsou cítit více některé už ne za 500 Kč . Třeba 🤷♀️ Myslím,že by se určitě někdo našel kdo by to koupil 😃

LostAtlantis
Líbí se mi tvůj zerowaste pohled. 👍
Pokud jsou ty kalhotky hezke, ne zničené, nevytahane, nederave ...no prostě v pořádku., tak další možnost by mohla být je při větším množství všechny vyprat a pak třeba odnést do nějaké organizace. Například pro ženy bez domova atd. Vím, že zrovna o podprsenky a kalhotky je tam docela velká poptávka.

Belatrix
Dobrý večer, tak teoreticky je možné prádlo vrátit původní majitelce a ta ho může „zrecyklovat“ pro dalšího zákazníka, případě znova onosit pro Tebe 😊

Vdolka
Ja bych klidně brala,že pošleš zpět, ale někdy to už nejde. Možná někoho baví ten počet,jako sběratelství. Nebo najít někoho kdo to ještě koupi. Nebo vyprat a zkusit prodat 😂