Jak pomoci novým slečnám

Mirek (admin)
Měsíčně projdou naším ověřením 100ky nových slečen. Jen cca 10% z nich ale získá objednávku. 90% skončí "s prázdnou". Chápeme, že pro novou slečnu je těžké se prosadit - nemá žádná hodnocení, žádnou spolehlivost. Je tak potom nucena jít s cenou úplně na dno, možná i zákazníka dotovat. To má pak negativní dopad na celý Kalhotkomat - ceny jsou celkově tlačeny dolů. Zákazníci jsou z toho rádi, volný trh je dobrá věc. Bity jsou na tom ale pak všechny prodávající, protože za rovnovážnou tržní cenu nemají téměř žádný zisk. Přemýšlíme proto, jestli nemáme nějak zasáhnout. 1. zvýšit minimální cenu, za kterou lze nabízet (varianta by např. byla nějaké topování za peníze... ale to nám nepřijde elegantní a kvalitní) 2. vymyslet něco pro nové slečny, jak získat první objednávku / hodnocení Děkujeme za vaše názory.
Brunetty
Nové slečně ještě poradím měla by nabízet aspoň video s nošení. Bez toho by tyto stránky už nemohly existovat.
Zobrazit 6 odpovědí
kudrlinka
Jsem tu nová, jsem tu chvilku a mám prozatím malou nabídku (na nafocení pracuji), ale objednávku už první mám. Nejspíš jsem pána něčím zaujala, proto nakoupil ode mě (první zkušenost zde je dobrá, pán je milý). Nemyslím si, že MY "nové holky" potřebujeme nějak extra pomoct, ač rady do začátku jsou fajn (ale vše jde dohledat ve fóru či jinde na webu - aspoň já zde našla odpovědi). Docela se mi tu líbí nápad, že by nové slečny (cca 3 měsíce), šly dohledat pod zvláštní kategorií. Pro topování nejsem.
Amelai
Jen ne topování za peníze... takhle to zavedli na jedné klasické bazarové stránce a od té doby to tam šlo do kopru, topovaly jen velké prodejkyně, kterým se to vyplatilo, ostatní se na prodej radši zcela vykašlaly. Troufnu si říct, že tady by to bylo podobně, zvlášť nová slečna, kterou sem určitě prvotně přitáhne možnost přivýdělku, nebude naopak cpát vlastní peníze do topování nabídek. Navíc tady už takhle máte z našich prodejů provizi, proč po nás chtít další peníze? Myslím, že možnost filtrování profilů dle data založení zcela postačuje, zajímavé profily si své zákazníky najdou...
Zobrazit 1 odpověď
Angel1
Ještě bych doplnil, že v tom množství nabídek není snadné se orientovat. Nevím jak probíhá výběr doporučených nabídek, které vyskakují hned na úvodní straně, ale mě třeba 90% z nich nezaujme a už vůbec nechci vidět nějaké zkrvavené fotky jak z jatek (přemýšlejte holky!). Tady by mohlo pomoci, kdyby zákazník měl profil (viditelný jen pro ověřené prodávající) kde by vyplnil z předvoleb co ho konkrétně zajímá (včetně digitálního obsahu) a podle toho by se mu nabídky přednostně zobrazovaly. Pak by měla i nová holka možnost zaujmout se svou nabídkou, když se někomu trefí do vkusu, protože by to cenné okénko nezabíralo něco jiného. Také by měla být možnost zákazníka kontaktovat, pokud ví, že má dotyčný o něco konkrétního zájem. Do cen bych nesahal, to bych ponechal na úsudku prodávajících i zákazníka. Ještě bych k tomu dodal, že když si prodávající dám do oblíbených, tak ji stejně nikde přednostně nevidím a musím ji hledat. Nebo to jde někde odfiltrovat? Možná by tu mohla být nějaká kolonka “oblíbené” na prodávající i nabídky, aby měl zákazník možnost si označit co ho zaujme a pak se k tomu jednoduše vrátit. (Ale jestli to jde už teď, tak se omlouvám, jen jsem to neviděl)
Zobrazit 2 odpovědi
Nestydatka
To si musí každá srovnat sama a najít vlastní styl. Každá to navíc nechce doopravdy dělat a uteče, jakmile jí někdo napíše o osobní předání. Obecně bych to tak neřešila. Jsme na dobré a bezpečné platformě a zbytek je na nás. Někdy se člověk trefí do vkusu zákazníka, jindy ne. Je to o štěstí :) Kupodivu nejlépe radí konkurence. :) takže bych hlavně nehazela klacky pod nohy těm. "starým" slečnam. Minimální ceny byste mohli fixovat, jinak bych to nechala jak to je. Pro topovani nejsem.
Zobrazit 3 odpovědi
Leia Organa
Já jsem taky začínala a nějak nevím, že by mi někdo pomáhal! Takže každý svého štěstí strůjce. A když nemají ani trochu podnikatelského ducha a fantazii tak ať to nedělají. A to, že slečny tu tlačí ceny dolů a nejenom nové je jejich hloupost. Pokud by se ceny držely plus mínus stejně. Tak si i vydělají. Nešvar, že všechno ideálně zadarmo se pánům samozřejmě líbí. Těch co se hádají o každou stovku je dost. Ty já odmítám když licitují o cenu jak babky na trhu.
Zobrazit 4 odpovědi
Angel1
1/ nejsou nikde vidět - udělejte jim zvláštní kategorii, kde nějaký čas budou 2/ mají mizernou nabídku, s jednou položkou, kterou mají i všechny ostatní, díru do světa neudělají 3/ to nejdůležitější - musí tu být v první řadě ten, kdo si to koupí. Pokud stejným tempem nepřibývají zákazníci, tak jim stejně nic nepomůže
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Já zde nejsem dlouho , ale myslím si že není nic potřeba úplně měnit od vás 🙂, ale my holky jo 🙂 možná mě napadlo dát úplně novým slečnám do uvítání jak se registruje už si nepamatuji jak🙈 , rady zkušených co doporučují, přesně to co teď tady všichni píšeme (prodávající), aby si to přečetly nový holky ,ne moc dlouhý.Ne jen Vaše rady jakože(Kalhotkomat - Admini) ale rady od kupujících. Jako možná je to nefér, protože plno holek tu žadný mega rady nedostaly a každá si vše vybojovala sama, jak píšete všichni neni to prd*l musí tě to bavit, být originál což jsme všichni o tom žádná, jen toho využít , musíš být aktivní a nevim co všechno 🙈😉 . Myslím, že by to mohlo pomocí. Jako sama se snažím, prostě hlavně to musí nějak bavit 💁‍♀️a zajímat se . Beru to i ze své strany kdybych to měla ja při registraci tak vaše rady hltám a beru si k srdci , což dělám teď,(furt vše čtu zde😁🙈) ale samozřejmě ne kopie , ale něco svého, aspon se snazim . No snad to nechápete nějak zle a dá se to přečíst 😁🙈 😘
Zobrazit 1 odpověď
Brunetty
Hezký večer, tak hlavně si každá prodávající musí pomoct sama. Nevymýšlet si být sama sebou a snažit se v profilu psát pravdu. Kupující nejsou oslíci. Mít reálné fotky. Fotit prádlo na sobě. Dát víc než jednu nabídku. Není nutné aby tu nová prodávající šla s cenou na dno, ale zase to nepřehánět. Také je to o nápadu. Nebo jaké kalhotky nabídne. Mít od každého materiálu něco. Každý kupující má rád něco jiného. Nehrát si na dominantní, když tomu tak není. Těžko se radí. Je tu hodně slečen kolem těch 20 let. My starší máme trošku tu výhodu, že nás tolik není. Nebo je ? Už jsem se dlouho nekoukla. Část slečen měly objednávky a stejně neodeslaly. Tak asi si vydělat nepotřebovaly. Je potřeba se takovému koníčku věnovat a pak jsou výsledky. Žádné do klína nic nespadne samo od sebe.
Deisy
Nám co jsme tu déle také nikdo nepomohl a vydrželi / vytrvali jsme a prosadili se...Chce to trpělivost, kreativitu a nabídnout ( zaujmout) něčím co další nemá. Myslím, že nové slečny mají za to, že všeho dosáhnou bez úsilí a bez práce, viz.kopírování profilů...
Hot Samantha
Sama tu jsem chvíli a s trochou snahy se mi zatím daří mít pravidelné objednávky. Už i stálé zákazníky, se kterými si vždycky ráda napíšu a vytvořím jim něco speciálního 😊 Když tu pak projdu nabídky a vidím tanga k prodeji za 10.000,- Kč nebo kaviár za 5.000,- Kč, tak se asi ani nedivím, že slečna nic neprodá a časem se stane neaktivní.
Zobrazit 2 odpovědi
Baculka1979
Všechny jsme začínaly od nuly a nikdo nám první objednávku zadarmo nedal. Je fajn nelhat v profilu nemít cizí fotky nepsat otřepané fráze typu jsem celý den nadržená a dělám se padesátkrát za den (i podle slov zákazníků - tomuto nikdo nevěří a ano to není rozhodující faktor nákupu). Já si naopak všimla že dost nových slečen, dívek se ujalo a to právě tím že jsou jiné nebo prostě ví jak na to a co muži chtějí. A přeji jim to. Oslovit a zaujmout musíme každá svým způsobem a svým přičiněním... Topování na první stránce za nějakou tu kačku mě napadlo už dávno. Za mě ano ( i když ho asi nebudu často využívat) Minimální cena by opravdu měla být minimálni a nemělo by nás to pustit a dovolit dát nižší cenu...
Blondýnečka
Určitě bych nové slečny vyzvala, ať první nabídky nedělají finanční otroctví ( nikdo jim nebude platit takhle napoprvé, ještě za takovou cenu, kterou tady vídám)je to jako pěst na oko, že to nedělá pro to, že by ji to bavilo, ale aby rychle vydělala a zmizela....a něco nového vymyslet ? Nic mě nenapadá, ale vím o par zákaznících , co nové prodávající vyhledávají, zkoušejí a podruhé od stejné neobjednají☺️Takže to chce čas a vyčkat . Každé zboží má svého kupce🤗