jak objevily ten to web holky :D

tajemnyyy
co ste myslely když to viděly poprvé .?
1

Bernadette
Hmmm tak to je paráda dotoho jdu 😀 už jsem měla nějaké zkušenosti, ale ne s tímto tématem uplne 😉 .

Hezký večer,
tak o KM už vím pět let.
Mojí vůni tady nabízím přes dva roky.
Nemyslela jsem si nic , protože to bylo o prodeji prádla a jiných mňamek.
Jen pár prodávajících tu měly i ty mňamky.
Nyní je to tu jiné, ale i tak si nemyslím nic, ale občas si říkám jak se ženy
umí prodat a někdy i s podporou blízkých.
Také se tu prodávám, ale zase trošku jinak.
Krásný večer všem.....

Uplne poprve jsem se o KM dozvedela od kamarada, chteli jsme oba poslat pradlo a hledali jsme kde to pujde 😄😋 Pak jsem si vybrala jinou stranku a po par letech jsem na to narazila sama, chtela jsem to zkusit a uz jsem tu 😘 Byla jsem prekvapena z nekterych nabidek, netusila jsem co vsechno se posila a nabizi 😊

The Lion Queen
Odebiram novinky do mailu na jednom sexshopu - to začíná zajímavě 😁- a každý týden posílají shrnutí nového zboží a článku a tak, no a jednou dorazil souhrn článku a mezi nimi zmíněná "úchylka" na použité spodní prádlo a jeho obchodování s ním, v článku byl rozhovor i s jednou z místních slečen a zmíněná tato stránka. Otevřela jsem ji a přišlo mi to dost ujeté nejdříve, ale tak nějak mě lákalo to zkusit 😁 a jsem tu 😁

Mě prodej nošeného oblečení vnukli kdysi muži, kdy jsem prodávala na inzertních serverech klasicky svá trička, podprsenky, boty.. přišlo mi to kdysi trochu zvrácené. Pak jsem se však nechala od pár mužů přemluvit a nošené věci jim poslala. Zjistila jsem, že mi to vlastně vůbec nevadí, ba naopak a že se vlastně díky tomu mohu zbavit starších hadříků a koupit si za ně nové. A tak ted už jsem záměrně na internetu hledala, kde nejlépe tyto věci prodat a skočil na mě tento web.:-)

Makin
Já už ani nevím, jak jsem se o této stránce dozvěděla původně, ale tehdy jsem to nějak neřešila. A potom celkem nedávno vytáhly kamarádky tohle jako takovou zajímavost. A já jsem právě tak nějak měla povědomí, o co vlastně jde, ale i tak jsem stránku navštívila a prošla a prakticky hned mě napadlo, že se taky zúčastním :D

Sexyholka
Já jsem tento web objevila tak, že si s kamarádem z absolutní nudy sem tam pošleme na FB nějakou hroznou kravinu typu "kurz s milošem zemanem..", no tyhle hrůzy, který už dávno nejsou vtipný, no a před pár měsíci mi dal návrh ať se stanu fanouškem stránky KMat.. tak jsem na to opět z nudy klikla a zjistila, že něco takového fakt existuje, ale nesmála jsem se v duchu, říkala jsem si, že mě to láká, klikla jsem sem a už to jelo.. ten kdyby věděl :-)