Jak nejlépe balit aby vše zůstalo čerstvé

your_fantasy
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Jak co nejefektivněji zabalit například kalhotky od kaviáru, aby nezaschl a vše zůstalo relativně čerstvé? Nebo i jen mokré kalhotky, jak děláte to, aby zákazníkovi i mokré přišly? :) Děkuji moc za Vaše odpovědi a zkušenosti ❤️
Medeia
Já jsem odesílala zatím jednu objednávku a zákazník byl nadšený, že přišly vlhké, s čím jsem ani nepočítala po 4 dnech. Jak jsem je sundala, tak jsem je hned hodila do zip sáčku (samozřejmě vypustila všechen vzduch), obalila a utáhla potravinovou folií, aby se to vůbec nehnulo a ještě do dvou zip sáčků a nakonec do krabičky.
Lex
Posílala jsem v pytlíku se zipem, nevím teď jak se to jmenuje konkrétně, ale určitě víš, co myslím :) a používám bublinkovou obálku, aby se nedalo pohmatem určit a poslaná věc byla ve stoprocentním bezpečí :)
Zobrazit 1 odpověď
Malá Víla
Taky na tom pracuji. Ale zjistila jsem, že já sice můžu 15 minut před odesláním kalhotky sundat a zabalit tak, aby byly vážně čerstvé, když si to pak ale dotyčný vyzvedne za tři čtyři dny, tak je to vlastně úplně jedno. :D