Jak jste se o KM vlastně dozvěděly?

trokis
Milé slečny a paní, pokud to není tajné a nemáte problém odpovědět, tak jen tak pro zajímavost... Jak nebo kde jste se o KM poprvé dozvěděly a co nás napadlo jako první?
Comtessa
Nějaká slečna na jistých stránkách měla přímo napsáno "chceš moje kahotky" a odkaz na stránku km. Kamarád mě na to upozornil, asi jako hele čum, sice nechápal uchoštoury, kaviár a menstruaci, ale mě se zablýsklo v očích 😈
Nellisander
Od jednoho mého zákazníka, prý by se mi tady mohlo líbit 😁 a taky líbí 😈
Loona Mia
Na jedné známé aplikaci (stránce), která slouží jako bazar věcí/oblečení, kde si jedna paní stěžovala na pána, co chtěl použité oblečení. Někdo napsal do komentářů odkaz na KM😅
Malá princezna
Já jsem narazila na nějakou diskuzi, kde byly dámy šíleně znechucené, ale beztak tu polovina z nich je taky 😂 a říkala jsem si joo, to je přesně pro mě
vlhkacarinka
Viděla jsem to v Orange is the new Black😂
Zobrazit 1 odpověď
Jungas
Dobrý den, mě vždy vzrušovaly použité kalhotky a našel jsem to na fb.. jsem velice spokojeny
LadyMammy
Chtěla jsem si přivydělat a jelikož jsem sama hrozně perverzní napsala jsem do google - prodej použitých kalhotek a bum jako první na mě vyskočil KM. Projela jsem si fórum, nabídky holek atd. A řekla si - jooo to bude fajn. Tak jsem tady 😈😁❤️‍🔥
Zobrazit 1 odpověď
RoztomilaNala
Chtela jsem, aby se me intimni veci (kalhotky, ponozky,..) dostaly k nekomu, kdo si s nimi uzije.. Nejlepe dle mych instrukci🤪 Tak jsem zapatrala a nasla jsem :)
Metalkrasavice
Já jsem viděla zahraniční reportáž o prodeji nošených kalhotek a ponožek, kde vyprávěla jedna žena, co a jak a tak jsem si zadala do prohlížeče: prodej kalhotek a skončila jsem tady. Lákalo mě to že by moje nošené a mnou ušpiněné prádlo mělo pro někoho ještě nějakou hodnotu a někdo si k tomu čichal a voněla bych mu. Zatím teda tady po mně chtějí spíš jen videa a fotky než hmotné věci, což mi přijde škoda, víc mně baví pro někoho nosit oblečení...
Kaczulienka
Na fb skupině Protivný sprostý matky
GingerBitch
Ahoj, já jsem se o této stránce dozvěděla od kamarádky. Při večerním dýchánku u vína jsme si založily profily. 😀 Vzájemně si pomáhaly s vyřizováním objednávek. Potom si našla přítele, kterému Kmat vadí, tak si profil musela zrušit. Ale s natáčením videí mi pořád pomáhá.. :)
Lilianacomatorada
Dozvěděla jsem o KH na jedné sociální síti, kde si holčina utahovala z holek, co zde prodávají. Jelikož si sama libuju v posílání nahých fotek a videí klukům a šíleně mě vzrušuje představa, že si nade mnou někdo honí, zkusila jsem to a rozhodně nelituji.
Jupiter
Od kamaráda, který tu nakupoval ❤️
Malá Víla
Sla jsem cilene po strankach s prodejem pradla :)
Vdolka
Bavilo mně vždycky strkat příteli svoje použité kalhotky jako překvapení třeba do kapsy.kufriku do práce atd...no a pak mně napadlo že by o tohle mohl být zájem i někde jinde.ze je prodám a vida ho KM ♥️👍😎😈😇
oh.baby88
Přítel viděl reklamu na netu a řekl mi o tom😈Myslela jsem si, že si dělá srandu s tím, že se tu mám zaregistrovat😅Nakonec jsem to zkusila a nelituji😉
Belatrix
Já od kamarádky, která tu dříve taky působila, dokud jí na to nepřišel přítel 😄
Lili.L
Na Facebook stránce konkrétně na přiznání na mateřské.
The Lion Queen
Odebírám novinky na jednom sexshopu a chodí mi do @ pravidelně články atd. a v jednom bylo o prodeji spodního prádla a speciálně kalhotek a byl tam rozhovor s jednou ze slečen tady. Zašla jsem na stránky a nejdřív jsem na to koukala jakože "to není možné toto," ale po pár náhledech na stránku jsem udělala registraci, řekla to příteli a jsem tu 😁
Peee
V práci, kolegyně se strašně pohoršovaly nad tím, kolik je někdo schopnej utratit za použitý kalhotky, a jestě víc nad slečnami, které zde prádlo nabízejí. "Predstav si, ony existují dokonce i stránky, kde to prodávaj." 😂😂😂 Paradoxně se nejvíc pohoršovaly ty kolegyně, které roztahujou nohy kde komu. Ze zvědavosti jsem stránky rozklikla, a od tý doby jsem tady. 😃
Janac
Z internetu ☺️
Nina B
Ahoj :) pozerala som si bazoš a vyskočila mi reklama 😂✌️
Victoria
Ahojky, věděla jsem, že něco takového funguje v zahraničí, tak jsem přímo vyhledávala, jestli něco takového funguje i tady ☺️💕
Patricie56
Ahoj, mě takhle namotal kamarád, že jeho známej ode mě koupí použité prádlo. Já mu to nafotila, sbalila a pak dělal mrtvýho brouka 😅🤦🏽‍♀️ Tak mi to nedalo a říkala jsem si, že určitě nebude jediný, kdo má o tyhle věci zájem. Začala jsem pátrat po netu a narazila jsem na tyhle stránky. Také lituju, že mě to nenapadlo dřív 🤩