Jak jste se o KM vlastně dozvěděly?

trokis
Milé slečny a paní, pokud to není tajné a nemáte problém odpovědět, tak jen tak pro zajímavost...
Jak nebo kde jste se o KM poprvé dozvěděly a co nás napadlo jako první?
3

Comtessa
Nějaká slečna na jistých stránkách měla přímo napsáno "chceš moje kahotky" a odkaz na stránku km. Kamarád mě na to upozornil, asi jako hele čum, sice nechápal uchoštoury, kaviár a menstruaci, ale mě se zablýsklo v očích 😈

Malá princezna
Já jsem narazila na nějakou diskuzi, kde byly dámy šíleně znechucené, ale beztak tu polovina z nich je taky 😂 a říkala jsem si joo, to je přesně pro mě

LadyMammy
Chtěla jsem si přivydělat a jelikož jsem sama hrozně perverzní napsala jsem do google - prodej použitých kalhotek a bum jako první na mě vyskočil KM. Projela jsem si fórum, nabídky holek atd. A řekla si - jooo to bude fajn.
Tak jsem tady 😈😁❤️🔥

RoztomilaNala
Chtela jsem, aby se me intimni veci (kalhotky, ponozky,..) dostaly k nekomu, kdo si s nimi uzije.. Nejlepe dle mych instrukci🤪 Tak jsem zapatrala a nasla jsem :)

Já jsem viděla zahraniční reportáž o prodeji nošených kalhotek a ponožek, kde vyprávěla jedna žena, co a jak a tak jsem si zadala do prohlížeče: prodej kalhotek a skončila jsem tady. Lákalo mě to že by moje nošené a mnou ušpiněné prádlo mělo pro někoho ještě nějakou hodnotu a někdo si k tomu čichal a voněla bych mu. Zatím teda tady po mně chtějí spíš jen videa a fotky než hmotné věci, což mi přijde škoda, víc mně baví pro někoho nosit oblečení...

Vdolka
Bavilo mně vždycky strkat příteli svoje použité kalhotky jako překvapení třeba do kapsy.kufriku do práce atd...no a pak mně napadlo že by o tohle mohl být zájem i někde jinde.ze je prodám a vida ho KM ♥️👍😎😈😇

oh.baby88
Přítel viděl reklamu na netu a řekl mi o tom😈Myslela jsem si, že si dělá srandu s tím, že se tu mám zaregistrovat😅Nakonec jsem to zkusila a nelituji😉

Belatrix
Já od kamarádky, která tu dříve taky působila, dokud jí na to nepřišel přítel 😄

The Lion Queen
Odebírám novinky na jednom sexshopu a chodí mi do @ pravidelně články atd. a v jednom bylo o prodeji spodního prádla a speciálně kalhotek a byl tam rozhovor s jednou ze slečen tady. Zašla jsem na stránky a nejdřív jsem na to koukala jakože "to není možné toto," ale po pár náhledech na stránku jsem udělala registraci, řekla to příteli a jsem tu 😁

Peee
V práci, kolegyně se strašně pohoršovaly nad tím, kolik je někdo schopnej utratit za použitý kalhotky, a jestě víc nad slečnami, které zde prádlo nabízejí.
"Predstav si, ony existují dokonce i stránky, kde to prodávaj." 😂😂😂
Paradoxně se nejvíc pohoršovaly ty kolegyně, které roztahujou nohy kde komu. Ze zvědavosti jsem stránky rozklikla, a od tý doby jsem tady. 😃

Victoria
Ahojky, věděla jsem, že něco takového funguje v zahraničí, tak jsem přímo vyhledávala, jestli něco takového funguje i tady ☺️💕

Ahoj, mě takhle namotal kamarád, že jeho známej ode mě koupí použité prádlo. Já mu to nafotila, sbalila a pak dělal mrtvýho brouka 😅🤦🏽♀️ Tak mi to nedalo a říkala jsem si, že určitě nebude jediný, kdo má o tyhle věci zájem. Začala jsem pátrat po netu a narazila jsem na tyhle stránky. Také lituju, že mě to nenapadlo dřív 🤩