Ideální cena

MrsZizy
Zdravim kolegyne, mam takovy dotaz 🤔. Jak si urcujete finalni cenu produktu, kdyz se nemuzete odrazit od cen v marketu? Brzy budu nabizet dost jete birkeny, zakaznika na ne mam, jen bych chtela nastavit prijatelnou cenu, aby to byl rovny obchod pro oba dva ⚖️. Hledala jsem i ve Vasich hodnocenich, kdo by mohl v minulosti takove papucky prodavat, ale nepodarilo se mi najit.
0

MadamMaci
Já jsem Birkeny prodala za cenu 1600 a níž bych nešla, vždyť ani za tuhle částku si nové nekoupíš... Ale prodávala jsem mimo KM, takže cena byla konečná, zde bych si ještě přičetla provizi a poštu.

Bernadette
https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/korkace-dle-domluvy-72654
Vetsinou prodavam věci, ale ne na vyhození do prodeje vše nosím. Co je k vyhození, vyhazuju z 99 %, pokud se někdo tedy neprihlásí pro věc k vyhození.Takže ceny jaké mam + dodávkové služby přidal, stejně tedy si je nakonec nevyzvednul a skartovalo se 👿 👎.
Cenu uvádím cca za polovic + myslim na provizi co si bere km a tak.. řídím se tím , že cenu můžu snížit kdykoliv i ji zvýšit .

JmenujiSeNatalka
Ahoj,no záleží na zákazníkovi. Prodávala jsem třeba dražší kousek bot, zákazník mi zaplatil cenu nových. Jiný to vidí tak,že by jsi je vyhodila a cena by měla byt proto adekvatni tomu. Tuším kdo o Tvoje botky má zájem a neustále zde na ně dává poptávku 😀 Tak se ho zeptej upřímně jakou cenu je ochotný za ně dát,ty prodat a udělejte kompromis. Případně si cenu nastav plácnu třeba 500,- nebo 1000,- a ony si svého nového majitele najdou :-)

Anonymníkráska
Zase tu cenu nemůžeš úplně přepálit, jelikož ty boty by jsi vyhodila, kdyby nebyl KM, takhle můžeš být ráda aspoň za nějaký přivýdělek 😊