Holky, znáte Míšu?

Lily25
Opakovaně mi píše ze stále nových profilů pod různými přezdívkami typu "Primakluk", podepisuje se jako "Míša". První zpráva vždy začíná mile, lichotkou, následuje nucení k osobnímu setkání a odstavce nadávek a nějakých nesmyslů :D vždy blokuji, ale zajímalo by mě, jestli Vám Míša píše taky? :D
Dík za zkušenost.
Lily
8

oh.baby88
Holky, jak je možné, že tu “Míša” má více profilů? Myslela jsem, že tu zákazníci jsou také ověřeni podle OP a jakmile je uživatel zablokován, tak si nemůže pod stejnou OP založit nový profil.🤷♀️

Makin
Jo, poslal mi asi čtyři zprávy, ale viděla jsem tvůj přízpěvek tady, tak jsem ani na jednu neodpověděla. Teď jsem koukala a už má bloklý účet.....

snehurka
103 kontaktovanych slečen za jeden den , to je na zápis do Guinnessovi knihy
Díky za Tvůj a můj přídpěvek na foru...holky fakt jste mě mco potěšily...jaký jsm u vá vzbudil zájem....to jsem opravdu nečekla od váás...jak jsem krásné, tak jste ke mně hodná....fakt super....pořáda...to jsem mile překvlapen a potěšn s vaším ohlasem...díky moooc!!!!

snehurka
Kdy jsi mela naposled sex...☺💟👍? Spis jen s nanzelem, nebo i s jinym...☺👍? Ja jsem bez holky tak honim u Freevidea...
Myslis ze bysme casem se spolu pomilujem...☺???
Taky od Míši :)

Nestydatka
Teď mi napsal, hned jsem zprávu bez odpovědi smazala.

Jo, psal mi ze dvou profilů, pak vždy dostal blok. Na tom prvním jsme si psali nějakou dobu a naštěstí byl vždycky milý a žádné osobní setkání nepadlo a už vůbec ne nadávky 😳. Díky bohu. Ale i tak je to samozřejmě otravné. Čekám, kdy mi zase napíše z nového 😂. Mimochodem, myslím si, že má nějakou nemoc, ale těžko říct..

Malá Víla
Ja mu napsala, at zaplati, on napsal, ze plati jen dementi a bay. Napsala jsem, ze je dement on, kdyz se registruje na strance, kde se plati a ze se to pise bye. :D
Ma asi maly pero, ale vysmech nema rad.

JmenujiSeNatalka
AHOJ...☺👍, OZVI SE...☺👍! Muzeme si psat...☺👍! KRASNY VIKEND☺💟👍! MISA🤗
Ano ! Píše mi už asi potřetí z dalšího nově založeného profilu. Hrůza.