Holky, znáte Míšu?

Lily25
Opakovaně mi píše ze stále nových profilů pod různými přezdívkami typu "Primakluk", podepisuje se jako "Míša". První zpráva vždy začíná mile, lichotkou, následuje nucení k osobnímu setkání a odstavce nadávek a nějakých nesmyslů :D vždy blokuji, ale zajímalo by mě, jestli Vám Míša píše taky? :D Dík za zkušenost. Lily
Victoria
A je to tady zase 🤣🤣
oh.baby88
Holky, jak je možné, že tu “Míša” má více profilů? Myslela jsem, že tu zákazníci jsou také ověřeni podle OP a jakmile je uživatel zablokován, tak si nemůže pod stejnou OP založit nový profil.🤷‍♀️
Zobrazit 1 odpověď
snehurka
WalmontXL Mame ho tu zase :)
Zobrazit 4 odpovědi
GingerBitch
Taky se několikrát ozval 😀
PrincessXL
Míša mi psal už několikrát. I dost osobni informace 🤦‍♀️ Přestala jsem mu odepisovat, profil byl následně zablokován. Zkoušel to i z dalších profilů, ale to už jsem ho ignorovala 👌
brunetka.1996
Tak jak koukám tak mi taky psal. :D Slušně, ale hledal "kamarádku" tak jsem mu velmi rychle vysvětlila, že není na seznamce a už se neozval. :D
Zobrazit 4 odpovědi
Noface
Ten snad obsal všechny dámy tady 😀😀 a koukám, ze to všude skoncilo stejne jako u me.
Monika_
Mě napsal "vše nejlepší k svátku 😍😍❤️" (který jsem skutečně měla) a poslal obrázek růže :DD Nejdřív mi to přišlo hezký, ale potom přišel nával vyloženě nesmyslných zpráv..
Zobrazit 3 odpovědi
Makin
Jo, poslal mi asi čtyři zprávy, ale viděla jsem tvůj přízpěvek tady, tak jsem ani na jednu neodpověděla. Teď jsem koukala a už má bloklý účet.....
Mariiking
Ahoj holky, Také mi psal chtěl reálnou kamarádku tak sem mu napsala že to tady nenajde a blokla ho. Co nechápou na tom že nejsme seznamka? 😉 Mějte se krásně
Zobrazit 3 odpovědi
YourVictoriaXOXO
“Mel bych zajem o nejake vonave Tebou tanga...☺💟👍,ale NEMAM internetbanking a kvuli KM si ho opravdu nehodlam delat... At jsem v Praze nebo v Nemecku tak alles Bargeld...“ Pak chtěl setkání, kde by mi teda zaplatil hotově 🙄 a prej “když se chce, tak všechno jde” 😑😂
Zobrazit 2 odpovědi
neposlusnaholka18
Joo taky mi psal akorát od něj luštím poslední zprávu po které si mě hrdinsky zablokoval "Hrajes mi uchyla...ve vsech atribitech...uz 1 rano byl odhalen a v minulisti take..." ... tak se holky přiznejte, která jste úchyl? 🤣🤣
Zobrazit 3 odpovědi
Victoria
Tak ten píše opravdu všem 😄
snehurka
103 kontaktovanych slečen za jeden den , to je na zápis do Guinnessovi knihy Díky za Tvůj a můj přídpěvek na foru...holky fakt jste mě mco potěšily...jaký jsm u vá vzbudil zájem....to jsem opravdu nečekla od váás...jak jsem krásné, tak jste ke mně hodná....fakt super....pořáda...to jsem mile překvlapen a potěšn s vaším ohlasem...díky moooc!!!!
Zobrazit 8 odpovědí
Lištička3
Poslala jsem mu dick pic a blokuje on mě 😀😀 takže klid
Zobrazit 1 odpověď
LadyZ
Já si chci psát...A NÉ JAKO DEBIL PLATIT...ZA TO PLATÍ JEN DEBILOVÉ...JASNÝ...KLAR.. Ano 😃 velmi sympatický..
Peee
Taky mi píše... je to rebel. 😂😂😂
Zobrazit 1 odpověď
Tvojeholcicka
Zrovna mi píše také, že by chtěl reálnou kamarádku. Díky za upozornění, raději zablokuji hned, než začne posílat nějaké kontakty. Přišlo mi to hned nějaké divné.
snehurka
Kdy jsi mela naposled sex...☺💟👍? Spis jen s nanzelem, nebo i s jinym...☺👍? Ja jsem bez holky tak honim u Freevidea... Myslis ze bysme casem se spolu pomilujem...☺??? Taky od Míši :)
Zobrazit 2 odpovědi
Nestydatka
Teď mi napsal, hned jsem zprávu bez odpovědi smazala.
xxNaughty_Kittenxx
Jo, psal mi ze dvou profilů, pak vždy dostal blok. Na tom prvním jsme si psali nějakou dobu a naštěstí byl vždycky milý a žádné osobní setkání nepadlo a už vůbec ne nadávky 😳. Díky bohu. Ale i tak je to samozřejmě otravné. Čekám, kdy mi zase napíše z nového 😂. Mimochodem, myslím si, že má nějakou nemoc, ale těžko říct..
Zobrazit 2 odpovědi
Malá Víla
Ja mu napsala, at zaplati, on napsal, ze plati jen dementi a bay. Napsala jsem, ze je dement on, kdyz se registruje na strance, kde se plati a ze se to pise bye. :D Ma asi maly pero, ale vysmech nema rad.
Zobrazit 8 odpovědí
JmenujiSeNatalka
AHOJ...☺👍, OZVI SE...☺👍! Muzeme si psat...☺👍! KRASNY VIKEND☺💟👍! MISA🤗 Ano ! Píše mi už asi potřetí z dalšího nově založeného profilu. Hrůza.
Zobrazit 1 odpověď