Holky, ví o tom Váš přítel?

oh.baby88
Ahoj, zajímalo by mě, zda váš přítel ví o tom, že tu nabízíte své prádlo a poskytujete různé nabídky? Jaká byla jeho reakce? Upřímně mě přítel překvapil, protože o této stránce mi řekl on sám. Jsem tu pár týdnu a jsem za to moc ráda. Baví mě to a užívám si to😇
LadyMammy
Ví o všem. Pomáhá mi a chce se zapojit.
Zobrazit 1 odpověď
Afrodite
Ano, ví a nevadí mu to :)
Redpoison
Ví to a pomáhá mi např s videi, občas i s focením...😊
NiyanPo
Můj o tom také ví :D Podporuje mě a také ho to rajcuje xD Každopádně jsme si řekli na začátku, do jaké míry je to ok :)
Menhit
Ano ví:) dokonce se přidal k pár objednávkam.
Lady666
Ahoj, ví a strašně ho to rajcuje a mě vlastně taky :D maximálně mě podporuje, ale zatím se nechce zapojit. :D
Vdolka
Vi o tom a velmi mně podporuje 💞
Bernadette
Ví to 😉 reakce ta nejlepší ze všech stran, podporuje mě, líbí se mu to atd ..
MadamAkane
Ví o tom, tiskne mi i štítky jelikož nemám propojený notebook s tiskárnou a tohle bude znít hrozně omlouvám se slečny,.. ale některým z vás se občas i smějeme zejména u kakaacích nabídek
Zobrazit 2 odpovědi
Teressa
Ze začátku to bylo tajemství, ale pak jsem mu to řekla. Dokonce, mi tu s tím pomáhá a podrporuje mě, točí semnou videa, pomáhá mi fotit fotky😂😇
The Lion Queen
Ví o tom (musí vědět 😁) a máme stanovena pravidla na to co je ještě ok nabízet a co už je moc 🙂
KjutLoli
Môj o tom tiež vie a som jeho pozitívnou reakciou tiež dosť prekvapená 😁🤭
Peee
Ví.... dokonce se i aktivně zapojuje, sama bych si zadek takhle hezky v životě nenafotila. 😂😂😂😂
JmenujiSeNatalka
A není kanda ? 😀
Zobrazit 6 odpovědí