Holky, kolik klientů Vám posílá nevyžádané pinďoury?

errorlevel
Zajímal by mne poměr z těch co Vas oslovili a ještě kolik z nich bylo jen pisalků a kolik z nich pak nakoupilo. Ve smyslu jestli je to naprosto ojedinělá zalezitost pár troubů, nebo je to tu prostě standard.
Píšu proto, protože mně se to zdá jako vrchol trapnosti poslat holce péro. Rajcuje to ty kluky? Nebo čekají že se slečna zakouká, od blokuje to komunikaci a bude povolnější? Je fakt, že si foto jednou vyžádala po sexchatu, který byl kapku oboustranný sama prodávající, což mne fakt prekvapilo.
2

Lištička3
Mně tady teda moc fotek nechodí, ale dost mi jich chodí na Instagram :D Jako nikdy jsem to nepochopila, to jako chlap pošle fotku lachtana a myslí si, že ta holka odepíše: "Jooo, pojď sem!"? :D Třeba chápu, kdyby si ho načančal jako vánoční stromeček. Řetězy, baňky a tak :D To bych se pak nad tím zastavila a možná mu tu výzdobu i pochválila :D

Vdolka
Stalo se to pár krát.... ale...nezaleknu se 🙊😆! Ha! přece jen uz jsem viděla kde co. Beru to jako mačo pozdrav no a pak se uvidí,jestli z toho bude něco víc nebo jen exibice. Zatím jsem nikoho nikdy kvůli pindiku nezablokovala, vlastně nikdy jsem zatím nemusela blok použít 😉💗

Já si občas fotku vyzadam, ale bez vyžádání nebo zakoupení mi zatím nepřišlo ani jedno.
A co se poměru těch, kteří mi píší a nic si nekoupí týče, tak bych řekla, že na každého pisálka jsou dva vážní zájemci. Uznavam, že třeba s čtvrtinou zájemců to nevyjde (občas neschoda v představách, občas odmítnu, protože se mi dotyčný nelíbí), ale jestli moje počty sedí tak tři čtvrtiny ze dvou třetin je jedna polovina, takže přibližně s polovinou mužů, kteří napíšou nakonec skutečně proběhne obchod.

Victoria
70 % co posílá a nic si nekoupí, 30 % na mé vyžádání nebo od těch, co si zakoupili 😄

Makin
Penisy moc často neposílají, pak je tu dost mužů, kteří napíšou, já odepíšu a oni už se neozvou, takže z toho nic není. Pak pár pisálků a pár lidí, kteří mají skutečně o něco zájem. Ale nejvíc zákazníků u mě, aspoň teda poslední dobou, si ani nepíše, prostě rovnou objednají, píšou až když potřebují pořešit třeba abych to poslala později, pak někdy po doručení napíšou, že se jim to líbilo, nebo ani to ne a rovnou dají hodnocení... A ještě zpátky k penisům, mám třeba nabídku hodnocení, při sexchatu by mi to nijak nevadilo, ale pokud to někdou rovnou pošle, místo pozdravu, tak jako co já s tím? Většinou nemám zájem na takovou zprávu odepisovat....

LadyMammy
Jsem tady cca měsíc. Portál je úžasný a už jsem si tady našla pár skvělých klientů.
Jednou mi přišel nevyžádaný penis místo pozdravu. Neřeším, neodepisuju. Co se týká pisálků, co nic nekupují, tak jsem zatím poznala asi 5 za ten měsíc.
Ale ani tak mě to neodradí. Užívám si to tady 🤫

Malá Víla
Tak minimálně jeden denně přijde. Ale kolikrát je dost poznat, že byl obrázek někde stažený. :D

Blondýnečka
Denně , ale už jsem si zvykla , prdel , čelo jedno tělo😄 denně tady vidím vaginy , tak proč dissovat penisy 😄😁 jsou tady horší věci k vidění

Bernadette
Tak 80 % dobrých zákazníků a 20 % písálků a posílači penisů.
Když jsem byla nová, tak to bylo naopak 😉 a postupně se to zlepšovalo 😜😈😉.

snehurka
Me jeden za měsíc. Jak čtu komentáře ostatních prodavajicich, tak jsem hodně mimo průměr. 45+ už se asi nikdo ukazovat nechce.
Jeden cas jsem měla v popisu, ze se rada podívám at klidně poslou svoje pero a i tak nic moc. ( i když popis tu asi nikdo necte)

Modrovláska
Ahojky,
například: z 10ti nových chlapíku za týden, mi 1-2 pošlou na pozdrav piňdoura, 2-3 jsou pisálci a zbytek si se mnou domluví obchůdek....
Počítám, že ti, co posílají svoje přirození místo pozdravu musí prostě rajcovat pomyšlení, že ho vidí tolik holek a jakej je prostě chlapák...a čeká na reakci, někdo chce potvrdit, že je prostě ten nej a někdo chce naopak ponížit...ale určitě je to musí nějakým způsobem vzrušovat a tady mají šanci anonymně svýho ptáka rozeslat xstovkám holkám za pár minut...toho se prostě musí využít! 😅😱😅

Lady666
Každý den mi minimálně dva "zákazníci" pošlou fotku svého nádobí a cca tak obden 2-3 písálci. 🤨

Redpoison
Když Tě o to žádá prodávající v rámci sexchatu,je to něco jiného. Řešíme trapaky,kteří to posílají místo pozdravu. A pisálků je tu cca 20%.Dalších pár zákazníků sice nakoupí, ale dělají schválně problémy, jako nefér hodnocení a tak.

Harmony Marťa
Skoro každý týden se najde někdo…. Já osobně ihned blokuju, už nereaguju (v prvních dnech jsem byla naivní 😂). Když mám nějakého zákazníka a píšeme si déle, nebo v sexchatu, občas ho chci taky vidět 😊