Holky, co si dopřáváte za tržbu z KM?

TlustaPrinceznicka
Ahoj, pokud nechcete, samozřejmě neodpovídejte... 🙃 Nejde mi o konkrétní cifry, to je každého věc...
Zajímalo by mě ale jen tak z čisté zvědavosti, co "nejhodnotnějšího" jste si kdy za penízky od zákazníků pořídily. Telefon? Drahou kabelku? Či dokonce třeba auto, pokud jste šetřily? 🙃 Případně máte nějaký cíl? Pochlubte se, jestli máte chuť.
Já to tady beru jen jako menší přivýdělek a penízky využívám na drobnější osobní radosti pro sebe či pro sviště... Nicméně věřím, že některé jste schopny si tady klíďo i vydělat na měsíční nájem, což je fakt skvělý... Jste fakt dobrý, holky, všechna čest!
Můj cíl do budoucna je si vydělat právě na nějaké to autíčko... Ale to bude chtít ještě hooodně objednávek. 😂
Snad se tu nikdo neurazíte, ještě jednou připomínám, že nemusíte odpovídat.
6

Phoebe
Jsem na mateřské dovolené, mám dluh po ex, takže těch něco málo šušní co tu vydělám mám na běžné nákupy pro sebe a dítě. Třeba to budejednou lepší :-D

LadyMammy
Já si teď momentálně peníze odkládám. Zaplatím si socku a nechám si z výdělku na útratu pár korun a většinu výďelku odložím a snažím se na to nesahat.

Amélia
Asi to bude znít ironicky,ale šetřím si peníze na druhy účet co mám tady z objednávek a jednou chci z nich naspořit na hypotéku 😇🫶🏻

Swenny
Já šetřím na hezký domov pro mě a pro moje dva syny . Doba je zlá

Snažím se za penízky z km z velké části investovat zpátky do km.
Takže prádlo, make-up, hračky a různé jiné předměty, které využívám pro tvorbu obsahu.
Každý týden si odkládám pekelnou částku na prokletý spořící účet.
Občas si za to ale dopřeju trochu radosti a koupím si něco dobrého k jídlu nebo boba tea.
Jinak do těch peněz také často sahám, když si chci koupit knihy. Dokázala bych v nich být zabořená celý den, ale to bych potom neměla tolik času na km :)
Běžné výdaje penězi z km neplatím, není to můj jediný příjem.

Ivanna_belle
peniaze mi chodia na samostatný účet, ktory nepoužívam 😁 a šetrím ich na dieťa 🤣

U Koalky
Davam zvlášť a a šetřím na letní dovolenou, korunka ke korunce 😊

Redpoison
Upřímně řečeno při dnešních cenách mi tržby z km pomáhají s běžnými výdaji...

MadamMaci
Tržbu z KM počítám do běžného měsíčního rozpočtu. Nejsou to horentní sumy, až tak moc se KM nevěnuju a taky mi zde přijdou docela směšně nastavené ceny, ale stejně se sem pořád vracím. :)

Afrodite
Vůbec nic. Podle poslední diskuse na foru - chci moc za všechno, spadla jsem s vesmíru a další kecy. Takže jediné co si člověk z peněz z KM koupí budou asi rohliky v Kauflandu, protože 3000,- ( reálně 2430,-) / sponzorství na Vibrátor je moc.. takže si nedokážu představit, že bych si chtěla koupit např. Boty.. Nabídka “ Pořiď mi botičky - cena 100,- “ takto si to někteří představují… Smutné
Ano hledám zde hlavně lidi, kteří jsou finančně dobře zaopatření.. ale zrovna sponzorství na takový vybrátor 3000,- mi teda nepříjde moc..
Proboha hlavně vy ženy, nebuďte na ostatní prodávající nepříjemné stůjte si za svým názorem a nelezte nikomu do zadku. Zachovávejte si svoji hrdost.
Omlouvám se za délku textu a absenci smajlíků ale jsem trošku rozhořčena.
Přeji všem spokojenost a vysoké výdělky.

The Lion Queen
Jsem tu cca rok a půl a od začátku si píši každou objednávku, respektive vyplacenou cenu na účet. Třeba jednou za měsíc vyberu penízky z účtu a dáme je s přítelem do prasátka, které máme doma 🙂
Slouží jako rychle peníze, když je potřebujeme, a i mám z toho větší radost když to vidím před sebou.
Původně měl výdělek z km sloužit jako základ na hypotéku, ale to bych tu musela spořit tak 100 let minimálně při mých objednávkách 😁 takže je to spíš radost a rezerva na případné horší časy 🙂

Lištička3
Většinou si za výdělek zde kupuji hadriky, cosplaye a boty :D na jiné stránce jsem nasetrila na telefon, vybavení k počítači, dovolené a vylepšení prsou 😁