Hlasování:nejkrásnější kundička KM

Bubelan
co takhle trošku změna a teďka udělat soutěž a hlasování o nejkrásnější kundičku Kalhotkomatu?myslím,že všichni zde přítomní pánové budou semnou souhlasit a jistě to ocení..co vy na to holky?
Vdolka
Jsem pro 😎♥️
Ando
A co to teda udělat nějakým takovým způsobem jak už jsem psala. Žádná z nás tu není zadarmo, takže hodit jednu fotku jako veřejnou. Nevím třeba v kalhotkách a k tomu zakoupení soutěžních fotek třeba za 50 kč. Tím by se i zjednodušilo počítání. Každá slečna by sem hodila svůj odkaz a počet zakoupení by mohl být i počtem bodů. Jasně jsou tu slečny co rozdávají fotky jak na běžícím pásu jen za srdíčka, ale takhle by to aspoň nebylo ovlivněný. Přeci jenom jak už tu padlo, je to e-shop, ne výstavka.
Zobrazit 2 odpovědi
Terinka009
https://pinkfile.cz/tamhle/M8UZbInnfZ98/name/Nahrano-18-10-2023-v-17-58-06#!ZGuzAwR1ZJMvZmIuZJH4MwyvAmZ2BQynMxEvL3pjrzqbZmZl Posilam jednu soutezni ZDARMA ☺️ PS: kde se dela ta registrace?
Zobrazit 11 odpovědí
Terinka009
Holky, tak tenhle chce jen prehlidku ZDARMA. To je ten co chtel ohodnotit a litoval, ze se neprihlasil do me souteze. Chtel po mne hodnoceni pera zdarma a chtel ho poslat dodatecne na forum k ukoncene soutezi, abyste mu ho ohodnotili. Nema bankovni ucet, to je jeho vymluva. I kdyby, jsou i jine moznosti platby tady. Nekoupil nic vice jak 400 dni. Za me velky spatny, loudil fotek, co ceka na prehlidku. 👎
Zobrazit 9 odpovědí
Cute_gurl
😁😁 Nepochybuji ,že by pánové souhlasili a ocenili megapřehlídku zdejších kundiček.... Zdarma 😁😁 lol
Zobrazit 5 odpovědí
Bernadette
Každopádně tě neznám tak jestli si ověřenej a tak .. co holky 😀 ,aby to nebyl nějaký poděl pak zase 👎
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Uspořádej 😈 od každé třeba 3 fotky své pipinky a pak se rozhodneš a nějaké ceny, aby to bylo zajímavé pro holky a jdu do toho 😍
Zobrazit 1 odpověď
Lady666
Super, cca před rokem jsem to tu psala. 🎉🍑
Harmony Marťa
Udělej to jako Zappa a uspořádej Miss Kundička 😊
Zobrazit 1 odpověď