Footfetish a fotky

Madam_Monique
Zdá se mi to, nebo se kupují fotky jen od štíhlejších žen? Od baculek si skoro nikdo nic nekoupí, včetně spodního prádla?! Má to někdo ještě další tak? Stačí napsat, že jsem velikost 40+ a je vyhráno.
Pabla
Ahoj, to bude profilem. Mám taky 40+ a objednávky mám. A teď je to slabší důvod vidím že je leden, šetří se. 😃 Zapracuj na profilu a fotkách a uvidíš že to půjde.
Malá Víla
To je zase vyplod 😄
Phoebe
Monique, řekla bych, že to bude spíš těmi cenami. Ponožky za 2,5k nebo podprsenku za 3,5k... to by koupil blázen. Mrkni na nabídky od ostatních a uvidíš jak se cenově orientovat 😊 Fotky teda taky žádná sláva 😇
CherryLady
Hele ale i v životě si chlapi radši vyberou štíhlejší než baculku si myslím. :) Když zkvalitníš obsah, tak tu můžeš být topka
Zobrazit 3 odpovědi
KetrinF
Plnostihlou či baculatou postavou to fakt nebude . Můžeš se podívat ke mě .
Valeriia
Nechci byt nějak škaredá, ale profil úplně mimo. Žádné fotky, žádný pořádný popis co by si z toho někdo něco vzal. Ponožky za 2500? To je trošku mimo, proč by někdo kupoval fusky za 2500? Když je může mít 5x levněji. Od 100% ověřené slečny :) zkus zapracovat na profilu, fotkách, popisu a i cenách u nabídek :)
Luchad0ra
Jako nová hod nižší ceny, než prodávajicí, které jsou tu už dlouho. Těžko někdo koupí ponožky za 2500kč, to nejde prostě.
Pali_
Bohužiaľ nepriťahuje ma to
Zobrazit 1 odpověď
kundykundy
Máš tam dvě nesmyslné nabídky a myslíš si, že to někdo koupí? Zkus na svém profilu trochu zapracovat.
Bernadette
Totálně mimo , žádný nabídky nic v profile nemáš a píšeš takové vlákno? 🤨
Zobrazit 1 odpověď
LadyMammy
Hloupost. Zkus zapracovat na svém profilu. Já jsem plus size a objednávky mám. 🌹