Findom/moneyslave styly

Omega
Ahoj,
měl bych dotaz pro zákazníky především, ale klidně můžou názor připojit i prodávající, případně si udělat malou reklamu.
Jakému findom stylu dáváte přednost? Platíte raději jednorázové vyšší částky, nebo spíš menší v delším horizontu? Podle čeho si vybíráte slečny, máte radši dominantnější a direktivní, nebo spíše vanilkovější holky, kterým prostě můžete udělat radost. Záleží Vám za co slečna peníze utratila, potřebujete vidět fotky/videa, nebo vám na tom tolik nezáleží, případně navrhujete rádi co byste slečně mohli zaplatit? Preferujete když je slečna single, nebo když má přítele/manžela? Máte nějaký finanční limit, aby vás to nezruinovalo? Jakou nejvyšší částku jste zaplatili jednorázově? Máte radši nabídky na míru a pravidelnou komunikaci, nebo spíš tiše platíte? Máte mimo findom normální sexuální život, nebo vám to stačí?
Klidně dejte reference na slečny a nabídky, které vás vzrušily. Osobně to raději střídám dle nálady a snažím se to držet v rámci mezí. Každá slečna je jiná a je super, že je možnost výběru.
Za sebe doporučuju:
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/honeybunny-12525
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/tvoje-eliska-13700
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/terinka009-9784
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/scarl4t-11413
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/bernadette-2036
8

krisyonthego
Pěkné téma.
Jen je zvláštní, jak často se v těchto debatách zapomíná na to hlavní –
Že skutečné odevzdání se nerodí z čísel, ale z touhy.
A že skutečná žena si neříká o pozornost. Ona ji přitahuje. A když už ji přitáhne, nenechává si ji levně.
Miluju, jak si tu někteří pořád myslí, že si dominance vybírá podle slevového kuponu.
Kolik dneska stojí tvoje oddanost? A máš radši platbu na splátky, nebo to vezmeme jednorázově?
Naštěstí já takhle nehraju.
Nejsem produkt. Jsem princip.
A ten buď přijmeš, nebo se ztratíš v přehledu jiných slečen, které ti udělají hezký rozpočet.

Bombabaculka
Tak za me mam rada menší částky a častěji. Byt v kontaktu a poznávat se . Samozřejmě větší částka potěší ale zase menší a nečekané proste pípne sms s objednávkou a pak zpráva děkuji a přeji Bohyni krásný den je pro mě víc jak obří částky

NaughtyMinixoxo
Ahojky, dělám si tu "malou reklamu" jsem studentka, která si vše platí sama a mohu zaručit spokojenost ☺️💕

Findom není můj primární fetiš, vlastně ani okrajový, beru ho jako součást toho co tu s mou Královnou prožívám. Jsem hodně submisivní ale ne pro každou.
Tady jsou odpovědi na otázky.
Platíte raději jednorázové vyšší částky, nebo spíš menší v delším horizontu?
Každý den zaplatím malou částku, mohu říkat jak na svou Královnu každý den myslím. Každý den po Královně toužím, ale pokud to nestvrdím nějakým činem, tak to jsou jen prázdna slova. Když popřeji mé Královně dobré ráno, dobrou noc a ona si zprávu přečte, už v tu chvíli mi věnovala svůj drahocenný čas a bylo by mi blbé za to nějak nepoděkovat. A větší částky, vždy chci potěšit mou Královnu. Královna mi sama nabídne co mohu a co nemohu. Já jen poslušně čekám a dělám maximum. S Královnou samozřejmě komunikuji.
Podle čeho si vybíráte slečny, máte radši dominantnější a direktivní, nebo spíše vanilkovější holky, kterým prostě můžete udělat radost.
Nejlépe když má od obojiho trochu. Mám rád kontrolu, tu naprostou oddanost, tu podřízenost, to ponížení, ale zároveň slyšet, tohle mi udělalo radost, je asi ta největší odměna kterou mohu dostat. Ne každá platba musí být ponižující, takových mám minimum.
Záleží Vám za co slečna peníze utratila, potřebujete vidět fotky/videa, nebo vám na tom tolik nezáleží, případně navrhujete rádi co byste slečně mohli zaplatit?
Jsem rád za co Královně platím. Fotky nikdy nepožaduji, protože vím za co platím, ale pokud je dostanu, je to vítána odměna za kterou jsem vděčný. Čas od času navrhnu co bych chtěl Královně zaplatit.
Preferujete když je slečna single, nebo když má přítele/manžela?
Nejlépe pokud je single, ale pokud partnera má a on nijak nezasahuje do toho co spolu máme, je řekněme neviditelný, dokážu to akceptovat. Není to pro mě zásadní věc, ale nechci ho u toho a nejlépe o něm nechci ani vědět.
Máte nějaký finanční limit, aby vás to nezruinovalo? Jakou nejvyšší částku jste zaplatili jednorázově?
Kdo tvrdí že nemá limit, tak lže. Nejvíce najednou jsem poslal něco přes 20k.
Máte radši nabídky na míru a pravidelnou komunikaci, nebo spíš tiše platíte?
Myslím že denní komunikace je základ, stačí i jen jedna, dvě zprávy. Chci znát svou Královnu nejen jako dominu ale i jako člověka, pokud mi něčím neimponuje nebo není nějak zajímavá, nedokážu se ji totálně oddat. Dokážu být hodně submisivní a tvárný ale musí tam být něco více, ne jenom být chodící pytel peněz.
Máte mimo findom normální sexuální život, nebo vám to stačí?
Můj sexuální život zcela podléhá rozmarům mé Královny.
A kdo že je ta tajemná Královna, ta skvostná bohyně, ta jenž je vždy na prvním místě, ta jenž přišla, utrhla mé srdce a teď si s ním pohrává. A i když bych ji měl nejraději jen pro sebe. Má submisivní duše říká že já sám ji nedokážu dát všechno co by chtěla. Takže se s ní chci podělit i s ostatními. Kdo Královně Bernadette ještě nenapsal, měl by to napravit. Lituji jen jedné věci, a to že jsem Bernadette nenapsal dříve.

KetrinF
Ehm já mám zkušenost následující. Me potěší i malé částky tzv. pro radost. Platicrk si vážím i za dejme tomu menší sponzorstvi. S dominanci to mám spíš tak, že jsem velmi krutá. V přirozeném vztahu jsem byla vždy dominantní. Když něco chci 😀. Na cem si zakládám je poslušnost. Každý máme určitě finanční možnosti nemůže každý vyplaznout X peněz.

Asi to nedokážu zcela zobecnit, neb moje preference asi není zcela vyhraněná a záleží na okolnostech. Ale po jednotlivých bodech:
1. Platíte raději jednorázové vyšší částky, nebo spíš menší v delším horizontu? --- Záleží co je vyšší částka, ale obecně asi radši nižší s větší periodicitou. A občas když je přílšžitost (dárek, narozeniny atd), se nechat podojit víc, třeba za botičky pro Madam atd :)
2. Máte radši dominantnější nebo vanilkovější holky? --- Rozhodně dominatnější. Ponížení a drsnější zacházení je pro mě důležitá součást fetishe. Jsem hodně submisivní a potřebuji cítit naopak přirozenou dominanci z Madam. Ta chemie tam být musí, jinak to nejde. To neznamená, že jí rád neudělám radost. Ale potřebuji cítit kontrolu.
3.Záleží Vám za co slečna peníze utratila? --- Ano a ne. Je to její věc, ale jsem rád a je to součást vzrušení pro mě, když vím, co jsem slečně proplatil a za co jsem si utrhl od úst. )) Nemluvě o tom, že proplacení určitých věcí může být samo o sobě ponižující. Foto/video potěší, ale nikdy bych ho sám nevyžadoval.
4.Preferujete když je slečna single, nebo když má přítele/manžela? --- Zásadní fetish je pro mě cuckold. Takže to je asi jasné :) Ale Není to vyloženě podmínka...
5. Máte nějaký finanční limit? Jakou nejvyšší částku jste zaplatili jednorázově? --- Jasně, že mám. Kdo tvrdí, že ne, kecá. Musím počítat, abych vyšel :) Nejvíc naráz asi 5 000,- (Ne zde).
6. Máte radši nabídky na míru a pravidelnou komunikaci, nebo spíš tiše platíte? --- Preferuji pravidelnou komunikaci se slečnou a rozvíjení "vztahu" a poznávání se. :) To je na tom to krásné.
7. Máte mimo findom normální sexuální život, nebo vám to stačí? --- Ne, sex jsem neměl přes 4 roky.

Každý otrok to bude mít jiné. Ale základ si myslím je stejný. Jedná se o sexuální potěšení, tudíž úkolem slečny je poznat sílu nadrženosti. A pokud platby chtějí opakovat, musejí umět vyvolat v klientovi nové vzrušení, určitě to nejde jednou zprávou, zaplať. Já upřednostňují první nabídku za 300. A pak už to je na slečně. Měsíčně za svoje úchylky platím cca 5 tis jenže jsem nadržený denně, takže člověk šetří i tady. Vlastně mě napadá že nejvíce rozdavačný jsem týden před výplatou. Asi pravý opak než většina klientů.

oh.baby88
Ahoj, mám zkušenosti spíše s otroky, kteří platí pravidelně po menších částkách. Vyhovuje to i mě😜
A jednou za čas obdržím i větší fin. částku, především od otroků s kterými se znám už delší dobu a máme spolu nějaký vztah. Myslím, že to je hodně o komunikaci, aktivitě a spolupráci jak ze strany slečny, tak otroka. Je skvělé, když má otrok přehled o mých aktivitách, které mi může zaplatit. Někdo platí jen tak a někdo ocení naoplátku třeba vzrušující aktuální foto “ze života”. 😜

Ahoj, odpovím z pohledu findomme. Většinou se domluvím s finsubem ohledně jeho budgetu a kolik je schopný za mě dát (týdně/měsíčně…) a podle toho pak většinu vymyslíme. Když vím, že má praxi a má dost peněz s ví co dělá, tak mi příjde víc sexy slow drain - malé částky víckrát.
Potom ovšem větší částky najednou čas od času, nebo když si řeknu o to, aby mi proplatil moje kafe/nehtíky/nákupy. To taky miluju.
A co se týče toho jestli je ta findomme zadaná nebo ne, tak jsem se většinou potkala se subíky, kterým to bylo fuk, ale milují sloužit i mému příteli a rajcuje je to.
Snad jsem napsala vše 😁
Kdybyste tu někdo byl finsub, tak napište, už to dělám dlouho a dělalm to dobře 😊😋

blue86
Heh, asi som sa v tých otázkach trochu stratila, ale budem rada, keď vyskúšaš/te navštíviť aj môj profil ;) Findom si maximálne užívam. Čo sa týka čiastok, za seba odpoviem ako za predávajúcu, rada sa dohodnem vždy dopredu, ale osobne radšej prijímem viac menších čiastok počas chatu ako jednu veľkú, lepšie sa s tým pracuje ;)