Finanční otrok

Adin
Je tu prosím vás nějaký skutečný finanční otrok? Mám pocit, že tu jsou všichni pisálci a skutek utekl.
1

Jestli se můžu přidat k diskuzi a trochu ji posunout... Jsou tu slečny, které findom skutečně praktikují? Protože mně se představa finančního otroka líbí, ponižovat někoho přes peníze zní jako velice vzrušující zážitek, ALE strašně často se mě tu muži v chatu ptají, jestli mám reálnou zkušenost s praktikou XY. Z nějakého důvodu předpokládají, že jsem něco dělala jenom virtuálně, zatímco já mám (zatím) téměř výhradně reálné zkušenosti. To ve mně vzbuzuje podezření, že některé dámy tady nejsou dominantní, dokud jim za to někdo nezaplatí. Absolutně to nesoudím, chápu, že výdělek je jeden z důvodů, proč jsme tady. Jenom to pak ve mně vzbuzuje pocit, že muži jsou tlačeni do toho, aby byli méně důvěřiví. A v takovém případě bych se jim nedivila, že se do finančního otroctví nehrnou.
Proto by mě zajímalo, jestli mají kolegyně i kluci zdejší zkušenost se skutečným finančním otroctvím, nebo jenom s "pošleš peníze a tím náš kontakt končí"

Nestydatka
Tady spíš pisalci. Slušně odepíšu a hotovo. No, někdo by mi sem tam mohl udělat radost, tak aspoň že zboží se sem tam prodá. :-)

Bernadette
Zajímají se a starají se jak jen dokážou. To se mi líbí 👨👴👩🦲.
Hm 🤏🤛😛

Zdravím slečny,
neberte mě že se hned nadšeně hlásím o otroctví, spíš bych se chtěl podělit o svůj pohled na tuto problematiku z perspektivy člověka kterého tohle téma baví a zajímá.
Nabídek na "sponzorství" je tady na KM rozhodně více než skutečných fin. otroků. Když k tomu přidám osobní preference, kdy profily založené primárně na těchto nabídkách ve mě nevzbuzují vůbec žádnou důvěru, protože vidím, že dotyčná osoba pouze bere a nic nenabízí. Tak na mě pozitivně působí nabídky kdy vím za co utrácím (např. účtenky) kdy jsem si jakž-takž schopen vnitřně obhájit, že se nejedná o vyhozené peníze. Dalším rozhodovacím faktorem pak jsou nabídky typu "pošli prachy nulo a jsi mi u prdele". Tyto nabídky jsou super z hlediska fantazie, ale reálně je jen velmi málo lidí kterým odeslání peněz neznámo komu a neznámo na co přinese dostatečný pocit vzrušení. (BTW. Tyto nabídky podle mě můžou nalákat pouze pisálky). Teda hlavně intenzivnější pocit než samotná masturbační fantazie (projev pisálka). Každý člověk chce něco na oplátku, v tomto případě vzrušující prožitek z bezmoci a odevzdání peněz, kdy si slečna užívá mé peníze a já už nemám na výběr. Proto mě osobně nejvíce zaujmou nabídky, kdy vím na co daná slečna peníze potřebuje, a na oplátku mi nabídne něco co ve mě vyvolá onen intenzivní prožitek. Může se jednat o video či "rozumný" počet fotografií, resp. tak ať nepošlu slečně třeba 1000kč za které si "koupím" tři fotky.
Ještě bych zmínil, že je důležitá realističnost nabídek. "Pošli mi 100k na nové prsa" atd. mají za mě prakticky 0% šanci na úspěch. pro mě obecně nabídky nad 3tis by musely být jó super abych na ně reagoval.(berme v úvahu, že člověk má měsíčně omezený počet peněz, a pokud chce reagovat na více než jednu nabídku, musí být i její cena úměrná)
Ve zkratce řečeno, když mi jako otrokovi odeslání peněz přinese zážitek větší než samotná fantazie tak ty peníze pošlu a budu mít chuť je odeslat znovu. To jestli z toho budu mít ten zážitek už závisí jen na Vás, slečnách z KM.
Jedná se o můj subjektivní pohled na věc, který se nemusím shodovat s ostatnímu zájemci o FO. Nic nebylo myšleno jako nějaká urážka nebo podobně mířená proti zdejším slečnám.