Fejkové profily

Monči_čák
Ahoj všem. Je to jenom můj pocit nebo nám tady s novými prodávajícími přibývá fejkových profilů ? Narazil jsem už na čtyři profily prodávajících který byly minimálně dost podezřelé. Jaký máte zkušenosti vy ?
2

Cute_gurl
Arianiex? Není to celý šejdy profil? Kde jsou ty obrovský prsa? :D Myslím nabídky vs úvodní fotka?

Bernadette
Hlavně fake fotky se tu používají, dokonce videa .
Bohužel i přesto, že zákazník to zjistí , že si koupil něco divného tak to nenahlásí, přehlíží a neřeší to a to je chyba .
Stydí se a nikdy neutratí tolik , aby to řešil a přehlídne to a jde si dál.
Podvodníci jsou , vydělávají si prachy a je tu spousty zákazníků, který jsou tak nadržený, že nepoznají , že posílá žena pokaždý jinou pindu třeba.
Já osobně nahlašuji veškeré profily , který nevypadají důvěryhodně a to i bez důkazů nebo s nima .
Frajerka, která tu chce prodávat má prodávat jen sebe dřív nebo později se na to přijde.
Občas to později je někdy i roky a je to hrůza.

Scarl4t
Čauky...Nad tímhle jsem v poslední době uvažovala dost a stále nechápu, že je tu TOLIK fake profilů a to i po takové době, co tenhle server existuje. Jasně, fake profily byli a budou, ale to množství, co v poslední době je je extrémní....Jsem z toho upřímně zklamaná, když si vezmu, jak lehce se to dá obejít...Není to dobrá vizitka ani pro KHMT, ani pro nás ostatní prodejkyně, které se snaží poctivě nabízet své služby....
Podle mě by mohlo alespoň trochu pomoct nasadit přísnější pravidla pro přijetí. Např. video, kde holka drží občanku a vyloženě mluví, že se chce stát prodejkyní na portálu kalhotkomat. Aby zaznělo jméno, portál a popřípadě kdy to video dělá. Jak tohle jen tak oblbne? Na fotku ukradeš občanku nebo uděláš fotomontáž, ale video už jen tak nepůjde (pokud se bavíme o normálních lidech, co nepracují s programy na střih videí a AI programy okay...).
Jasně, je to nápad 20 sekund co mě teď napadl, berte to spíš jako příklad, než jako realitu, co by se mohla stát...ale moje otázka je spíše teď na adminy... Copak vám to nevadí, že si toho všímají nejen prodávající, ale čím dál tím víc i zákazníci? Copak není prioritou to, aby prodávající si mohli poctivě vydělat a zákazníci dostali to, za co zaplatili?
Super novinky, fajn změny...ale tohle je něco, co by se mělo řešit a nejlépe hned... :( Nikdy to nezmizí, ale aspoň udělat něco pro to, aby se to omezilo.

RoztomilaNala
Je jich tu dost no. Je to skoda. Proto radeji nakupovat jen tam, kde jste si jisti, ze se o fake nejedna. Ty falesne ucty jsou stejne max do mesice pryc

Malá princezna
Já nechápu, jak tu ty fake profily můžou vůbec být, když se prověřuje přes občánku 🙄

BlvckCat
Fejku je tu dost bohuzel, stejne jako zakazniku co ani nic nekupuji