Falešné profily

Monči_čák
Zakládám tohle vlákno aby si všichni dávaly pozor na falešné prodávající. Bohužel poslední dobou se to tady začíná velmi rozmáhat. A proto apeluji na každého zákazníka aby byl u každého profilu obezřetný. Je tu nastavené ověřování nových prodávajících , ale je nedokonalé a podvodníky to rozhodně nezastaví. Jsou čím dál tím víc vynalézavější a když si člověk opravdu nedává pozor je snadné jim naletět. Chci vás tímto požádat abyste každé vážné podezření ihned hlásily adminům nebo se s ním podělily v tomhle vláknu. Pomůžete tím ostatním a taky hlavně holkám které tu jsou opravdu pro nás. Můžete sem psát i tipy pro ostatní čeho by si měly u falešných profilů všímat a na co si dávat pozor. Podělte se i s ostatními pokud jste měly takovou zkušenost. I já sám jsem jednou naletěl a je zbytečné aby si tím musel projít někdo další. Proto se sem prosím nebojte podělit i se svou špatnou zkušeností a pomozte tak i druhým aby podvodníci nevydělávaly na naší důvěře. Za sebe z vlastní zkušenosti mohu například uvést několik bodů jak se tyto falešné profily mohou projevovat : Jsou to i drobné detaily na fotkách v profilu ( zařízení a vybavení místností , kde to mohou být i atypické zásuvky na zdi i interiér samotné místnosti kde byla fotka pořízená) Bývají to vykradené fotky z profilů původem z UK nebo USA. Dále to jsou různé úpravy jako ořezy na krajích fotek aby nebylo něco vidět :). Hlavně si dávat i pozor při nabídkách digitálního obsahu jako jsou videa. Často jsou tyto videa vykrádány z jiných platforem a vydávané za své. Ale zase pozor , jsou tady i holky co působí na jiných platformách a ty mezi ty fejkové nepatří :) Také vám určitě nenatočí video na přání. Dřív tohle platilo i u nabídek kalhotek nebo podobných věcí , ale dnes nemáte stoprocentní jistotu co vám pošlou. A proto na vás apeluji nedovolme jím tady být a kazit nám tu radost a ještě nás okrádat.
16

Mne sa tu stalo už dva krát že som tu našiel profil s fotkami niakej holky s instagramu pri Tom ona mala 22 a žena tu vyše 30 rokov , pravdaže o Tom nevedela , alebo keď si zaplatím chat a a zistím že si píšem s mužom tiež nieje bohviečo , alebo raz mi slečna poslala chlapské ponožky miesto jej slecna mala nohu 37 a ponožky 43-46 , takze asi tak , tých profilov čo tu oje** je tu veľmi veľa

Nedávno jsem kontaktovala prodávající zda by mi natočila video na přání. Slečna odpověděla , že ano a co bych si přála. Já jsem jí odpověděla a pak jsem dostala odpověď jestli počkám do konce měsíce , že má problémy s účtem , že jí nechodí platby z KM. Pak jsem se ještě zeptala jestli mohu zakoupit její už vystavené nabídky. Odpověď byla , že ano. Že toho nemá vystavené moc a že bude vystavovat až v květnu. Oslovila jsem jí z toho důvodu , že se mi nezdály fotky v profilu kde nad postelí je dost atypická zásuvka která se používá v jiných destinacích než ČR. Profil jsem preventivně nahlásila.

Bernadette
Možný podvodný profil může mít i neustále opakující fotky u svých nabídek.

Bernadette
Souhlasím, možný podvodný profil může být i na způsob ukazuje všude obličej , krásná ženská u videi potom pouze detaily kde ta krásná ženská ani není vidět a ukazuje jen dírky a nebo prsty u nohou což je velmi nedůvěryhodný , aspoň za sebe jsem viděla takové případy a poté blokace jejich účtu , ikdyz to nějakou dobu to trvalo.
Nebo mám i takový pocit že si rozhodí sítě podvodnice a má tu více účtů , aby mohla okrádát dal po blokaci z jednoho účtu co má.
Neustále každé podezření opakovaně nahlašuji mám zkušenost, že jsem byla za přehnanou nějaký čas , než se ukázalo že to tak je , takže fakt pro neduveryhodnost opakovaně nahlašujte.