Existence na KM

Lucia17
Můj profil Moje nabídky
Zdravím vás všechny,
Možná se teď vystavím kritice nebo se stanu terčem, ale zajímá mě to.
Jsem jediná komu přijde, že se kvalita nových zákazníků na KM dost snížila?
Uvedu příklad... kalhotky třeba za 300 a každý druhý mi napíše, že je to hrozně moc... zároveň i nějaká uctivost nefunguje. Možná si to beru moc osobně, ale vadí mi, když většina zákazníků není schopna ani pozdravit a tak nějak se k prodejkyni chová spíše jako k... lehké dívce.
Je to jen můj pocit, nebo v tom nejsem sama?
6

JmenujiSeNatalka
Já musím říct,že mám zejména opakující se,stálé zákazníky. Naštěstí se tu za tu dobu co tu jsem s nikým agresivním atd nesetkala. Mám tu (ťuk ťuk) samé pozitivní zkušenosti. Občas nějaký neškodný pisálek. Povětšinou ovšem solidní,platící a milí zákazníci.
Možná to chce čas,než si uděláš stálou klientelu :-)

Bylo by to logické. Proč? Protože čistí fetišisti jsou v populaci Velká rarita, dejme tomu jedno promile. Když ještě odendám sexuálně ještě, nebo už neaktivní, omezujeme se třeba na 5tis klientů v ČR. To byly ti vděční, kteří KM celý život hledali a když našli podle toho se chovají.
S vzrůstající popularitou si sice majitelé mnou ruce, ale logicky jde dolů "kvalita". Přibalují se sem nejen jiné úchylky (jako já, kalhotky si nekupuji). Ale také to bere okecávače, loudili, prudiče, kterým jde jen o jedno, prudit, získat pozornost. Doufejme, že se sem nesoustředí opravdu nebezpeční devianti a idioti. Přiznejme si, že morálka tady je, proti kamorovým serverům uvolněná a sem tam si nějaká s klientem kontakt vymění.
Takže co z toho plyne? Víc možností pro Vás holky, ale za cenu méně příjemnější práce a více problémů :)

Lady666
Ahoj, jsem tu od roku 2020.
A také mi to tu přijde stále stejné.
Občas narazím na ne zrovna slušné zákazníky, ale to jen zřídka.
Bohužel máš asi "štěstí" na špatné zákazníky, ale určitě bych si s tím nelámala hlavu.
Časem si určitě najdeš stále zákazníky a hlavně slušné.
Hlavu vzhůru. 😇☀️

The Lion Queen
Já si myslím, že je to i obsahem stránek hodně - každá druhá tu nabízí nahé fotky a kde co horšího (i za směšné ceny), a tak si asi myslí, že každá se dá koupit za takové ceny a ukecavaji 😕

oh.baby88
Ahoj, já tu jsem od srpna a přijde mi to tu pořád stejné😅Nevím jaké to tady bylo dřív. Za sebe musím říct, že se ke mě zákazníci chovají velmi mile a slušně. Samozřejmě se najdou tací, kteří ani nepozdraví a chtějí zlevnit nabídku apod.. ale to jsou stejně většinou pisálci. Věřím, že každé zboží si najde svého kupce😇Nepotřebuji zákazníky, kteří se dívají na kvantitu a ne na kvalitu. Jsem ráda za stálé věrné zákazníky, kteří nic nenamítají 😉