Doplňkové služby - video , fotky

Monči_čák
Ahojky všem :) Nevím jakou máte zkušenost když v nabídce máte jako doplňkovou službu zaslání videa nebo fotky od zákazníka. Mě osobně se stalo , že prodávající když odeslala , tak jí admini tyhle služby neuznaly. Čekaly automaticky , že bude prodávající video nebo fotky zasílat sama. Služby jí pak neproplatily a peníze byly vráceny ve formě kreditů. Píšu to jen proto , že jsem našla několik podobných nabídek.
Bernadette
Ahoj, ano jako holky si to musíme hlídat, ikdyž video je obráceně. Prodavajici musí poslat odkaz nějaký, aspoň na svůj profil, aby prošla systémem nebo důvěryhodnost klesá . Já osobně vkládám nesmyslný odkaz a do vzkazů píšu (odkazu si nevšímej, vše máme v chatu ). Lepší jak tu bylo psáno je to se domluvit normálně a poslat to jako stropitné nebo Dárkové balení , aby se nemusel řešit odkaz pro systém . Nebo zavést novou doplňkovou službu .
Zobrazit 1 odpověď
KetrinF
Tam pokud to chápu dobře, tak pokud posílám já fotky video tak vložím odkazy a dostanu to pak ploplacene, pokud by prodávající chtěla tvé fotky (tím tedy další služby, ze jí fotky pošleš ty, jako ze chceš musela by je například pojmenovat dárkové balení nebo jiná služba a uvést, že ty ji pošleš fotky, tak aby se to tě prodávající proplatilo a nebo zadat nějaké dodatečně spropitne, když se chceš prodávající ukázat v tom co ti od ní přišlo a zároveň chceš-li, aby se to prodávající proplatilo-musi to být ale v nabídce uvedene.) ale... Nejsem tu tak dlouho a s tímhle zkušenost nemám, jen mě tohle řešení napadlo🤪
Scarl4t
Ahoj, můžeš to prosím nějak zkonkretizovat? Ač to čtu už podruhé, nevím, co máš konkrétně na mysli... Pokud máš na mysli fotky z nošení a video z nošení, tak to se nahrává na úložiště a nejpozději v den odeslání to musíme k objednávce nahrát. Pokud to slečna ani po upozornění nenahraje, pak ji tedy odeberou spolehlivost a peníze za služby nevyplatí. Nicméně z tvého textu jsem pochopila, že myslíš nějaké videa mimo tyto doplňkové služby??
Zobrazit 5 odpovědí