Dopis nebo vzkaz k objednávce

Venuše
Holky, posíláte s objednávkou i nějaký dopis nebo nějaký vzkaz a nebo posíláte zásilku jen tak?
A chlapi, zajímá vás nějaké psaníčko, oceníte to, a nebo vám stačí, že přijde objednané zboží?
Já vždycky něco malého napíšu, ale ne vždy mám reakci..
Díky ☺
5

Symonica
Take přidávám věnování a poděkování s otiskem namalovanych rtů :)

oh.baby88
Vždy píši poděkování za nákup, které ovoním sexy parfémem😇

Victoria
Ručně psaný vzkaz ovoněný mým oblíbeným parfémem posílám ke každé objednávce ☺️

Lištička3
Rucne psaný dopis dávám ke každé objednávce 😁😁 občas se rozepisu, občas ne, záleží na předchozí komunikaci se zákazníkem a jak si sedneme 😁

Malá Víla
Ja posilam :) pak mam jeste za priplatek dlouhy dopis s navodem, co s tim maj delat :D
Vzdy vse rucne a pro konkretni objednavku.

Makin
Zatím jsem pokaždé poslal i dopis. Někdy si třeba se zákazníkem během objednání něco píšeme, tak vycházím z toho, někdy zase ne, ale i tak jsem zatím vždycky něco napsala.

Já posílám vždy krátký vzkaz, který se mi k objednávce hodí. Je to, jak dát k dárku přáníčko a hezky zabalím. Přáníčko vždy ještě dál vylepším. Ohlasy jsou kladné a velice časté. Navíc nevím, proč by mi to musel někdo komentovat. Vzkaz neposílám kvůli tomu, ale pro radost kupujícího, aby měl radost z rozbalování. Ne jen otevřít sáček. Dopis nebo instrukce posílám dle domluvy v objednávce. 👸🏼

Deisy
Posílám od začátku, ale jen velmi málo mužů to ocení ( u mě to byli asi jen 2,3...) Možná je zajímá spíš zboží než přiložený vzkaz aj...