Doba prodeje

Anetka_
Můj profil Moje nabídky
Ahoj. Otázka spíše na prodávající.
Jak dlouho tak mate vystavené předměty než je někdo zakoupí?
Jsem zde aktivní už měsíc (velice aktivní) a teprve teď přišla první objednávka:/
Nemáte nějaké rady?
0

angelosadevil
Taky jsem to mela z kraje tezsi. Chce to nevzdavat , improvizovat a provokovat :-)

Vdolka
Vydržet, vydržet ✋😎to je heslo. Nabízet i na fóru. Však oni si Tě chlapci najdou.

LadyMammy
Ahoj. Ono je tady čím dál tím víc holek. Takže je velká nabídka. Musíš být trpělivá.
U mě tady nejvíce frčí videa,chat, psaní příběhů, dlouhodobé spolupráce. Sem tam prodám nějaký balíček více věcí, kalhotky a ponožky úplně minimálně.
Ale každá to tady máme jinak. Každopádně radím vydržet. Zákazník tě musí poznat, málokdo si objedná jen tak. To by musela být neodolatelná nabídka prostě. 💋
Přeji mnoho úspěchů

Lenny13
Ahojky, hele to je dost různé. Já zacinala spis sexchaty a videi.. původně jsem ani ve velkým neplanovala prodavat. Díky videích jsem získala recenze a pak to prostě přišlo :) Je to o tom být kreativní, mít kladné recenze a lišit se necim. Dat si záležet na popisku atd..Nemyslim jen popisek u nabidky, ale i ten co máš hned na profilu. Zákazník nemůže tušit zda mu budeš vonět, ví jen jak vypadáš a když se mu zalíbíš fyzicky i jako člověk z popisku, je větší šance, ze zakoupí. Ze začátku je proste neprodejnost, ale to přijde když vyčkáš. ♥️ Já tedy nejsem odborník a nabidky vystavuji sporadicky, tak to spis poradi zkušenější holky. Uvidíš, že jakmile zakoupí jeden a napíše pozitivní recenzi a přidá se druhy, třetí a pak se to rozjede. Někdy to trvá dny, někdy měsíce, vyčkej.😁