diskuze malé penisy, kolik nás tu je?

chcislouzit12
Ahoj, holky jaké máte názory na malé penisy? Poznáte u kluka z chování jestli bude mít v kalhotech velkou kládu nebo malé péro? Odsuzujete kluky s malým penisem? Máte za to, že by neměli mít takovýto lidé sex? Myslíte si, že jsou kluci s malým penisem víc sub nebo automaticky spíše loseři? Kolik nás je tu s malým pérem?
Vdolka
Malého ptáka bych do postele nechtěla! Potřebuji pořádně vyplnit,tak nejlíp se cítím,když tam mám ručičku od přítele. On má i perfektní nářadí,tak to da do cajku raz dva 😃. Z chování to úplně nepoznám,ale pár krát mi to vyšlo,že jsem poznala co tam měl 😉jestli to bude stát zato nebo ne. Chlapi s malým klidně,ať mají sex a jestli jsou více sub, tak to si nemyslím,že je dáno penisem,to je povaha,hold,co narostlo to narostlo.
Bubelan
já taky zrovna nemám nějakého obra..17/4
Zobrazit 3 odpovědi
Jupiter
Kluk jak lusk! Celkem machýrek. Láska na první pohled. Sundal kalhoty,.... a? Bylo po lásce.... 😆 Velký bolí, malý stojí za 💩.. Takové ty ,,macaté,, mám nejraději 😁 Tak či tak, milujte se a množte se! 😁♥️
Ivanna_belle
Keď je menší, ako moje prsty, tak mi je taký penis na nič 🤣 iba zabávať sa na Tom
Zobrazit 6 odpovědí
angelosadevil
Mela jsem za zivot ruzny...Muzeme se o tom pobavit, jestli chces. Reknu ti uprimny nazor.Napis
Madam De Sad
Měla jsem v posteli s malýma i velkejma a kolikrát sem si víc užila s tím malým,než velkým.Je to o přístupu a lásce k sexu.Kdo nemá kladný vztah k sexu od přírody,tak nemůže dobře šukat.Můj názor a zkušenosti
Harmony Marťa
Poznám když to s ním neumí. Většinou je to ten machr, co tě vošuká jako nikdo…
Kočičkamyšička
Napiš mi😜
chcislouzit12
já mám třeba 12/3 cm