darkcat

Kája234
Ahotje, chtěl jsem se zeptat na názor a zkušenosti co máte případně z Darkcat v Brně? Jestli někdo měl možnost a zašel?
Já jsem tam byl pár dní zpět, mají tam gloryhole a za tu návštěvu jsem zaplatil 249,- a celkem jsem stihnul 10 kluků, to znamená 10x sperma za 249, což mi nepříjde tak moc za to, oproti tomu když zde jedna dávka stojí okolo 300-500 a ještě je na cestě nějaký den.
Tak jen čistě dotaz, zda to takhle někdo má podobně
1

MadamMaci
Holky to napsaly moc pěkně.
Já se jen divím těm 10 klukům. Darkcat znám, byla jsem se tam mrknout cca před rokem, zdálo se mi to jako fajn místo na výlet pro mou čubku. Bohužel v reálu je to dost hnus špína. A na 10 lidí ochotných by se čekalo hooodne dlouho - i podle toho, co jsem dřív hlídala návštěvnost na webu.

Terinka009
Jen k te cene: realne pokud bychom meli prodat treba jen jedinou davku za 249, tak uprimne bych byla v minusu. Kdyz odectu 19 procent provize km, dopravu 90 korun, cenu sprcky, obalovy material, cestovne na zasilkovnu a dane, ktere platime financnimu uradu, tak proste jsme v minusu. To je potreba si uvedomit. Jak uz psala Vila, jsme na prodejnim portalu a tohle srovnavat nejde 🙂 Nevim jak ostatni slecny, ale urcite 2 a vice davek maji levnejsi nez jen jednu. Cili kdyz objednas jednu, tak je treba za 5 set, prave z duvodu toho, co jsem zminila. Ja napriklad mam pak kazdou dalsi v balicku za 149, coz si myslim vzhledem k tomu kde jsme, neni moc.
Pekny den 🙂

Malá Víla
Ahoj Kájo,
Já zareaguji na to srovnání cen.
Srovnáváš dvě různé věci.
Tohle je prodejní portál se zbožím, tam je to o setkávání stejně naladěných jedinců a cena je spíš pro podnik, aby mohl fungovat dál.
Nebo jsi každému z nich zaplatil 25 korun?
To je jako říct prostitutce, proč s tebou nemá sex zadarmo, když tvoje žena tě zadarmo vojede.
Tam jde o zážitek, my tady prodáváme.
U mě jsi byl ale spokojený, tak až budeš chtít zase mrdku, i kdyby za pár stovek, tak se stav. 😉