Ďakujem tejto Platforme a Vám slečny

Tiny
Pekný Deň. Ako stály zakázník ďakujem tejto stránke za kladné vybavenie niekolko reklamacii a podvodov a za možnosť spoznať úžané slečny :) a týmto im verejne poďakovať. Budem menovať favoritky bez akejkolvek postupnosti alebo dátumu čisto nahodne :) -rátam aj s hate komentármi na tie nebudem reagovať- ak sa slecna najde smie mi dat like :) Odporucam: Sweet Victoria, Adelka01, Lolitta, sugarbabyy007, Furie, Blondýnečka, Karkulka, Sárinka 1, Lia G., teenkitty, Lady666, Úžasná, Lištička3, Laura T, Subinka.44, Cocox, Bernardette, Lily25, Anira, Goodie, MySexyFeet, Sukuba, Anitta... je pravda ze uz si s vacsinou ani nepišem a zopár uz tu nieje tie som nemenoval ..ale dakujem za vsetko čo premna spravili ...peace! :P neberte to zle každá ste užaná
Menhit
I když nejsem psaná.. je to od tebe moc hezký
Janac
To velmi potěší. Kéž by zde byli všichni takový... To by bylo úžasné
Macicka_11111
:)
errorlevel
Já se dnes k poděkování jak platformě tak slečnám připojím. slavím tu takové malé jubileum. Stou objednávku :) Sice ani jedny kalhotky, většinou příběhy na přání. Jmenovat s dovolením žádnou tvůrkyni nebudu, ti které pro mne psali tak moc dobře ví že chválím je :)
Adelka01
Děkuji za milou odezvu😌
Furie
Děkujiii, to mě moc potěšiloo 🤗 jsi strašně fajn a veškerá komunikace na jedničku ❤️
Anitta
Děkuji 😍
PrincessXL
Po únorových zprávách zde, je milé vidět, takový posun a změna :) Né jedna si na tohoto zákazníka stěžovala a tak jsem mile překvapena :) Můj případ to tedy nebyl, ale na onu konverzaci si celkem dost pamatuji. Ať se daří, Tiny!
Zobrazit 2 odpovědi
Sukuba
Děkujeme! Nic ovšem nekončí:)
Lolitta
Jeeeeeeeeej❤❤❤❤❤❤ ty si zlatiiiiičko🤗🤗🤗 ďakujeme :*
Victoria
❤️❤️❤️
sugarbabyy007
Děkujeme!😈❤️ věř, že naší spolupráce nebudeš litovat!
Lady666
Díky 😇💋