Co zákazníci nejvíc kupují?

Nezapomenutelna
Můj profil Moje nabídky
Čauky mňauky.tak.nejak se nudim a čtu forum.... Je tu dost holek,co se ptají jak vydělávat,jaké nabídky dávat apod...každá sme jiná, každá máme svou cenu,hodnotu,kreativitu, nápady apod... Jen mě zajíma, co prostě tu ty chlapy nejvíc kupují,fotky videa-jake?
Kalhotky jaké?
Ponožky jaké ?
Apod ... U mne jede nejvíc asi to otroctví, .. insttrukce k honění , videa ze sexu y sexchat ,a lekce......a co u vás ?
2

Krásko, tak jak nejlépe vydělávat? Poctivou prací vlastníma rukama! No to je ten poslední nejubožejší způsob jak se říká a traduje. Na to jsi se však určitě neptala. Myslím si, že každá holka tu má své Know-how a asi ho nebude prozrazovat druhým holkám. Musíš vyzkoušet různé nabídky pro kupující a uvidíš co ti půjde na odbyt. Každá jste navíc jiná a ojedinělý originál, to co funguje jedné, nemusí jít druhé. Třeba i proto, že s tím přišla dříve, zaujala a vysála většinu poptávky... Základem podnikání či prodeje je nabídnout něco nového co tu ještě nebylo, zaplní díru v poptávce a taky má přijatelnou cenu. K tomu samozřejmě ochota a umění se s nakupujícím domluvit, namlsat ho a taky snad i mohu napsat donutit k erekci ještě před zakoupením Tvé rajcovní nabídky. Vyvolat v něm pocit, že bez tvé nabídky nemůže žít... Poradil jsem? Snad alespoň trošku. Zázvor