Co vás na prodávajících štve?
BestAnal
Dámy a Pánové, pojďme se pobavit o tom jakým způsobem zde prodávající, nabízí své služby.
Mě osobně se líbí Dívky, Ženy, které na svém profilu mají k dispozici fotografie s jmenovkou (Datum, čas, rok) aby bylo jasné že danna osoba je ta na obrázcích , po případě fotky odpovídající nabídkám které nabízí. Pokud někdo nabízí "Mokré kalhotky", měla by mít fotky kde jde vidět jak vypadají při nošení - orgasmu. Dále nabídky typu "Propocené ponožky" a v galerii Nabídky, ani jediná propocená ponožka :D... Podle čeho máme vybírat? Podle čistých kalhotek a ponožek? :)
Vadí mi jednání některých slečen, které když požádáte o fotku automaticky vás ignorují a přeruší konverzaci (vypadá to buď že jste Arogantní a jde vám o prachy, nebo jste nějaký Fake) nechápu toto. Aby se chlap udělal musí mít podnět a ne jen fotky což je základní věc ale mít nějaký "vztah" s prodávající nad kterou bude honit.
Pokud se bojíte nechápu proč to prodáváte jako zajíce v pytli.
7
Kriss
Pár pravidel, která mi roky na obdobných stránkách fungují:
• Ověření – ano, ale není to licence k tomu určovat, co má být na fotce nebo jak přesně ji udělat. Tam končí ověření a začíná nárok.
Sama si chci po přečtení tohoto fóra přidat ověřovací fotku i na profil, přijde mi to jako dobrý nápad.
• Fotky zdarma – ne. Nejsme povinné „předvádět zboží“. Pokud se někomu nelíbí nabídka ať ji přejde a vybere si jinde.
• Hranice. Kdo je nerespektuje, dostane milou tečku a ticho.
Téma je staré, ale pořád platí: kvalita stojí na respektu, ne na loudění.
Pána neznám, ale nápad na diskuzi mi to připadá skvělý! Snad se zapojí víc zákazníků.
Jinak podle mě tady spousta slečen chatuje se zákazníky zadarmo :) ale jen s vybranými.... S těmi, kteří se chovají slušně, něco si objednají a se kterýma si mají lidsky co říct. Ne z vypočítavosti, ale nikdo si tu (jak už ostatní píšou níž) nebude donekonečna vypisovat s pisálkama... Je potřeba si uvědomit na jakém webu se nacházíme. Když už se najde někdo, s kým se dá vytvořit ten vztah, který opisuješ, tak je to výhra pro oba. Určitě to není něco, čemu by se slečny vyhýbaly...
Zajíce v pytli sice kupujete (minimálně vůni z fotek nepoznáte), ale můžete slušně přes chat napsat svojí představu. V jedné, dvou zprávách. Slečny určitě odpoví, zda mají vůni nožek silnou, zda jejich kundička hodně špiní, zda udělají fotky o jaké máš zájem atd...
Ahoj. Co se týče držení lístečku tak chápu, že je to k něčemu, když je tam vidět celá postava (bez tváře) ve spodním prádle a lísteček drži holka vedle sebe. Takový ty fotky, kde jsou holky vyfoceny od krku k pasu, mají na sobě plandavý triko a lísteček drží přímo přes sebou, takže zabírá 50% fotky, je podle mě úplně k ničemu a nechápu, jak může taková fotka sloužit jako ověřovací foto. Takhle vypadala ověřovací fotka Elasiiie (nedávno objevený falešný profil). Souhlasila bych s tím, kdyby na ověřovací fotku byli jasně daný kritéria. Mám tu jednoho zákazníka, který se obléká do dámského prádla a posílá mi fotky. Garantuju vám, že by jste nepoznali, že se jedná o chlapa. Lodičky, silonky, minisukně, halenka, paruka..... Přišli by jste na to až když by se měl vyfotit pouze ve spodním prádle.
Co se týče ,,mokrých kalhotek´´ já osobně nosím prádlo až poté, co zákazník vytvoří objednávku. Když mě požádá, že chce abych mu každý den vyfotila jak kalhotky vypadají, tak s tím nemám problém.
A co se týče fotek, tak já tu jsem od toho, abych si přišla na nějakou korunu (něčím co mě baví) a vy tu jste proto, aby jste se pobavili a vyhonili si. Je to obchod. Chceš moje fotky? Tak si je kup, nebo si zaplať chat. Máš pochyby zda jsem na fotkách já? Ok, chápu to a klidně mi napiš, že ti mám nějakou ověřovací fotku poslat. Fotek posílám většinou víc než slibuji, ale určitě nebudu posílat fotky každýmu, kdo si o ně napíše jen tak. Jedině tu ověřovací.
Ty vůbec netušíš, kolik je tu písálků, honičů a kolik času se kolikrát promarní vypisováním s někým, kdo nakonec nic neobjedná. Mě už se to moc nestává a je to tím, že tu mám nějaké zkušenosti a když mám pocit, že jde o písálka, tak s ním jednám asi taky trochu ostřeji.
Já osobně miluju zákazníky, kteří mě napíší stručně a jasně co chtějí, udělají objednávku a hotovo. S takovýma pak už klidně komunikuju jen tak. Ale nové profily? Bohužel žádný dlouhý vypisovaní. ,,Chceš? Nechceš? Tak nazdar´´
Jenom dodám že ano, každý nakupující má možnost si zaplatit za fotky, a videa.. Ale kdo by platil za fotky a videa člověku kterého nezná a který nemá na profilu více než fotky v čistých kalhotkách a ponozkach a kolikrát ani to ne. Nemám problém si připlatit když budu mít dojem a důkaz že dotyčná osoba je ta za kterou se vydává a budu mít nutkání jen z toho že si popíšem v chatu si vyhonit.