Co vás na prodávajících štve?

BestAnal
Dámy a Pánové, pojďme se pobavit o tom jakým způsobem zde prodávající, nabízí své služby. Mě osobně se líbí Dívky, Ženy, které na svém profilu mají k dispozici fotografie s jmenovkou (Datum, čas, rok) aby bylo jasné že danna osoba je ta na obrázcích , po případě fotky odpovídající nabídkám které nabízí. Pokud někdo nabízí "Mokré kalhotky", měla by mít fotky kde jde vidět jak vypadají při nošení - orgasmu. Dále nabídky typu "Propocené ponožky" a v galerii Nabídky, ani jediná propocená ponožka :D... Podle čeho máme vybírat? Podle čistých kalhotek a ponožek? :) Vadí mi jednání některých slečen, které když požádáte o fotku automaticky vás ignorují a přeruší konverzaci (vypadá to buď že jste Arogantní a jde vám o prachy, nebo jste nějaký Fake) nechápu toto. Aby se chlap udělal musí mít podnět a ne jen fotky což je základní věc ale mít nějaký "vztah" s prodávající nad kterou bude honit. Pokud se bojíte nechápu proč to prodáváte jako zajíce v pytli.
Victoria Rose
No vidíš, u mě si fotku chtěl,skrze toto forum jsem ti odepsala, ze tu fotku teda jo a ani nejsi schopny odepsat. Tak jen takový varování pro ostatní, když tu places🙈😀
Zobrazit 2 odpovědi
Wettie
Pána neznám, ale nápad na diskuzi mi to připadá skvělý! Snad se zapojí víc zákazníků. Jinak podle mě tady spousta slečen chatuje se zákazníky zadarmo :) ale jen s vybranými.... S těmi, kteří se chovají slušně, něco si objednají a se kterýma si mají lidsky co říct. Ne z vypočítavosti, ale nikdo si tu (jak už ostatní píšou níž) nebude donekonečna vypisovat s pisálkama... Je potřeba si uvědomit na jakém webu se nacházíme. Když už se najde někdo, s kým se dá vytvořit ten vztah, který opisuješ, tak je to výhra pro oba. Určitě to není něco, čemu by se slečny vyhýbaly... Zajíce v pytli sice kupujete (minimálně vůni z fotek nepoznáte), ale můžete slušně přes chat napsat svojí představu. V jedné, dvou zprávách. Slečny určitě odpoví, zda mají vůni nožek silnou, zda jejich kundička hodně špiní, zda udělají fotky o jaké máš zájem atd...
Wanes
Ahoj. Co se týče držení lístečku tak chápu, že je to k něčemu, když je tam vidět celá postava (bez tváře) ve spodním prádle a lísteček drži holka vedle sebe. Takový ty fotky, kde jsou holky vyfoceny od krku k pasu, mají na sobě plandavý triko a lísteček drží přímo přes sebou, takže zabírá 50% fotky, je podle mě úplně k ničemu a nechápu, jak může taková fotka sloužit jako ověřovací foto. Takhle vypadala ověřovací fotka Elasiiie (nedávno objevený falešný profil). Souhlasila bych s tím, kdyby na ověřovací fotku byli jasně daný kritéria. Mám tu jednoho zákazníka, který se obléká do dámského prádla a posílá mi fotky. Garantuju vám, že by jste nepoznali, že se jedná o chlapa. Lodičky, silonky, minisukně, halenka, paruka..... Přišli by jste na to až když by se měl vyfotit pouze ve spodním prádle. Co se týče ,,mokrých kalhotek´´ já osobně nosím prádlo až poté, co zákazník vytvoří objednávku. Když mě požádá, že chce abych mu každý den vyfotila jak kalhotky vypadají, tak s tím nemám problém. A co se týče fotek, tak já tu jsem od toho, abych si přišla na nějakou korunu (něčím co mě baví) a vy tu jste proto, aby jste se pobavili a vyhonili si. Je to obchod. Chceš moje fotky? Tak si je kup, nebo si zaplať chat. Máš pochyby zda jsem na fotkách já? Ok, chápu to a klidně mi napiš, že ti mám nějakou ověřovací fotku poslat. Fotek posílám většinou víc než slibuji, ale určitě nebudu posílat fotky každýmu, kdo si o ně napíše jen tak. Jedině tu ověřovací. Ty vůbec netušíš, kolik je tu písálků, honičů a kolik času se kolikrát promarní vypisováním s někým, kdo nakonec nic neobjedná. Mě už se to moc nestává a je to tím, že tu mám nějaké zkušenosti a když mám pocit, že jde o písálka, tak s ním jednám asi taky trochu ostřeji. Já osobně miluju zákazníky, kteří mě napíší stručně a jasně co chtějí, udělají objednávku a hotovo. S takovýma pak už klidně komunikuju jen tak. Ale nové profily? Bohužel žádný dlouhý vypisovaní. ,,Chceš? Nechceš? Tak nazdar´´
Zobrazit 11 odpovědí
Bernadette
No mě si psal 😉 přesně tak, neposilám automaticky všem mé kalhotky prádlo , fotky celkově je mi to nesypmatické a nevěřím nahned jako ty . Z 90 procent kdo zde touží jen tak o fotky jen škemrá o fotky a honí. Takže tomu dávám čas 😉 a pak klidne posilam fotky haleluja😉 , ale ne z fleku člověku, který zde nemá minulost v důvěryhodnosti a hned mi napíše o fotky . Chápu tě, ale hned co sis me blokl jsem ti toto vypisovala co mi vadí hold jsem neodeslala z důvodu, že sis mě blokl. Jako ty máš pocit, že jsme chlapy nebo nám jde o prachy, tak já si myslím toto , že se vyhoníš nad fotkou a čabas. Nevím jak holky píšu za sebe . Proto zde mas moznost koupení fotek a každá objednávka je stejně jiná , takže když ti ukážu jeden den nošení tak další jeden den nošení vypadá zase jinak. Nemám nošení stejný a ani vůní nemám imrvére stejnou . Rozhodně nejsem chlap a rozhodně mi nejde jen o prachy a nedělá mi problem posílat fotky jen tak , když už te znám a vím že nejsi honič nebo prudič😃😉 a zajíce v pytli ?! To ani ne nabídku mám rozfocenou jak nejlíp jsem nafotila a pokud chceš vidět více hold 149 kc navíc, aby si viděl jak přibližně asi me kalhotky , ponozky.... vypadají 😃 a nebo máš zde slečny kde ti to přímo ukazují ,tak kup u nich ne 😉
BestAnal
Jenom dodám že ano, každý nakupující má možnost si zaplatit za fotky, a videa.. Ale kdo by platil za fotky a videa člověku kterého nezná a který nemá na profilu více než fotky v čistých kalhotkách a ponozkach a kolikrát ani to ne. Nemám problém si připlatit když budu mít dojem a důkaz že dotyčná osoba je ta za kterou se vydává a budu mít nutkání jen z toho že si popíšem v chatu si vyhonit.
Zobrazit 15 odpovědí