Co vám KM dal a vzal?

Malá Víla
Můj profil Moje nabídky
Co vám KM dal a vzal?
Já tady měla možnost prozkoumat velké množství fetišů, o kterých jsem před tím ani nevěděla (viz. balonky, vore,...), ale taky jsem sem šla s tím, že jsem submisivní a až tady jsem zjistila, jak je mi nepříjemné být skutečně v něčí moci a že to není můj šálek kávy. 🤭
3

Co mi vzal? Pravděpodobně dost peněz na minimálně nový auto😄 A co mi dal? Strašně moc. Fakt jsem myslel že jsem divnej, se svým fetišem na prádlo, kterým trpím Fakt už od svých 10 let. Že je takových chlapů spousta, že je spousta holek co to podporují, že ho dost holek má taky ❤️ Plus jsem zde našel pár prodavajicich, které bych mohl nazvat kamarádkami. Se kterými se můžu bavit o věcech co jsou u kamarádek zapovezeny 😄

KM mi dal určitě pocit, že nejsem sama ujetá. Je fajn být v komunitě, kde si člověk nemusí hrát na to, že je "normální" a společensky "v pořádku". Jsem ráda a vděčná, že tu mám pár zákazníků, se kterými jsme ten virtuální vztah posunuli na jinou úroveň a dokážeme se bavit prakticky o všem a ne jen o pérech v kleci 🤣❤️ co mi to vzalo? Čas a nervy 😃 ale to je stejné jako v reálném životě, všechno má své pro a proti a já jsem ráda, že to tu je tak fajn 😊

Ando
Co mi vzal? Asi pár kousků prádla a nějaký pantofle. 😂 Ale na druhou stranu mi dal hodně. Baví mě to tu, i když nemám hlavu na nápady jako některé slečny tady, který za to obdivuji. Dal mi pocit, že je to vlastně normální mít nějakou svoji uchylku. To co mi dřív přišlo divný, je vlastně úplně v pohodě a málo co mě zaskočí. To za co jsem se driv stydela mi najednou nevadí.A ruku na srdce, i nějakou tu korunku mi dal. ☺️ i když těch korunek by se teď hodilo víc, ale upřímně jsem jen šedá myš, která občas vykoukne 😂

Scarl4t
Dal mi další důvod pro to si najít pořádnou alfu, se stejnou chutí do prasáren, jako mám já...protože jsou i tady zákazníci, co mi sakra sedí a díky nim jsem objevila já sama svoje úchylky, o kterých jsem ještě dva roky předtím neměla ani zdání, že vůbec existují 😝 Mít manžela, co má rád prasárny a užívat si s ním celý život? Hell yeah, pořádně prošukaný život chci! 😂😍
No a co mi vzal? Čas. Hroznou spoustu času 😅 ale sakra dobře stráveného času...😈🥵 A ještě nějaký čas tomu věnuju, dokud ty svoje čubičky tady mám a můžu si s němi hrát jak se mi zachce 😈💦

Border
Díky za otázku, často nad tím přemejšlim, ale nikdy jsem to neformulovala přesně.
Díky KM vidím že bejt jiná je moje výhoda. Teď si mě za to lidi ceněj, dřív jsem byla vystrčená na kraji jako "ta divná". Vidim že lidí jako jsem já je hodně a jsem vděčná za to jak pestrej život mam. Celej svět je pestrej a vidím to tu každej den. Jsem spokojenější, protože se cejtim sama sebou a lidi to baví, místo toho aby se na mě dívali pohoršeně. Jsem odvážnější. Plním si sny, na který bych si dřív netroufla. Cejtim se víc žensky, protože mam možnost projevovat sexualitu tak důkladně jak potřebuju. Cejtim se silnější, protože si tu dělam a nabízim jenom to co JÁ chci.
Tim pádem mam normálnější a spokojenější vztahy. Fakt to na mě má vliv velkej.
Často se tu směju, takže asi určitou lehkost.
Učim se říkat ne, nechci.
Učim se tu taky nebejt naivní, nezastávat se všech a nevěřit każdýmu. To je teda ještě v procesu...
Co mi KM vzal? Toho je taky dost. Vzal mi bezstarostnost volnýho času. Málokdy umím na Celej den úplně vypnout.
Vzal mi ten podlední díl cudnosti co jsem měla, už umím říkat čurák i kunda. Ale to je spíš sranda.
Vzal mi taky muj minimalismus a skromnost. Takovejch krámů co mám teď doma! Ježiš. A furt chci nový. Oblečky, hračičky... A možná si to zasloužim. A možná to zas tak moc neva.
Mám to tu fakt ráda, i když mě to sem tam sere. ❤️

Lady666
KM mi vzal pocit, že jsem divná, když mám tolik úchylek.
KM mi dal najevo, že je v pořádku být jiná, úchylná a perverzní prase, co se nebojí zkusit vše, čeho se ostatní bojí.
Ámen 🫶