Co si myslíte?

Semenožrout
Ahoj dámy,
Co si upřímnĕ myslíte o chlapech , kteří polykají cizí mrdku ?
1

...že jsi mi dost zamotal hlavu Kámo. Přemýšlením toziž, jestli je to větší kink než ten můj, kdy mne neberou, ženy, ani chlapy (logicky ani mrdka a kalhotky), ale jednou větou řečeno "marná interakce s neubližující fyzickou silou" :D Asi záleží na metrice, ale trochu neskromně věřím že vedu. Jo a asi bych s tebou neměnil :D

Tak já jsem muž čistý heterák a na mě otázka nezněla, přesto napíšu své stanovisko. Mě to vůbec neláká ochutnat ejakulát jiného muže alias alfa samce dané slečny. Jako v přírodě když sameček poskáče samičku, tak je jeho a označená jeho vůní, tedy něco jako tu je obsazeno. Takže postříkané kalhotky zdejší slečny bych maximálně v tomto duchu dokázal vyprat a postříkat je vlastním spermatem, jakožto silnější samec. Samozřejmě tekuté dary ze spodní půlky zdejší krásky to je úplně jiná káva a pro mě lákavý level. Ctím samozřejmě potřeby ostatních chlapů, kteří po tom touží. Klidně mě odpovězte všichni co to čtete jak to vnímáte. Díky a omlouvám se, že jsem reagoval jakožto mající penis v rozkroku a přeji všem pohodový a sexi den. Zázvor

KetrinF
Že je to dobrej kink a že se mi to líbí , když si někdo pochutná na mrd*e mèho samečka.

Border
Já si třeba upřímě myslím, že je každýho věc na co má kink a vůbec mně to nijak nepohoršuje. Naopak. Svobodu pro všechny prasáky. Hlavně když vám to chutná.
A postříkaný věci posílam veleráda, je to rajc.
Tebe spíš ale zajímá ponižování a od toho jsou tu chaty. 😉