Co nejdražšího jste zde prodaly?

Kaczulienka
Zajímá mě, kolik jsou zde ochotni kupující zaplatit za služby nebo zboží
natalkapacicka1
6000 za 2 fotky mého jazyku.. to byly časy :D bohužel si pak smazal zákazník účet
Redhead girl
3 500 za video na přání.
Afrodite
4000,- Sponzorství na paušál ☺️
Brunetty
Dobré ráno, tanga 7 ks každé nošené jeden den bez služeb a cena 4200,- a ještě doplním stejný zákazník u mě ještě objednal za 1405,- Kč tanga nošené 2 dny + služby a chtěl i něco dobrého s náplní ( neporušovala pravidla KM). Spropitné bylo 850Kč. Měla jsem tu nabídku sponzorství za cca 1660,- Kč na koupi obrazu. Neznámý mi ho koupil a neměl problém cenu zaokrouhlit nahoru:-). Takže penízky ještě zbyly na něco jiného. Celá objednávka vznikla během dvou večerů. Ani jeden balíček nebyl vyzvednutý a účet si pán zrušil. Měla jsem s přípravou mňamky i celého balíčku práci a bylo mi to líto, že neochutnal, ale i tak mu děkuji. Někteří zákazníci se ke mě vracejí a pokud bych to spočítala byla by to taky hezká částka co zaplatili. Jeden pán kromě objednávek zaplatil i dárečky co jsem chtěla. A s jedním pánem máme společně narozeniny ve stejný měsíc tak si také objedná a odměnu přidá do spropitného. Takže jestli mohu všem takto veřejně poděkovat co si u mě nakoupili a přidali nějakou korunku navíc tak jim moc děkuji.
Jupiter
Hezké ráno, prdelky. Tak můj největší balíček který jsem chystala ( set spodního prádla, šaty, punčochy, kosmetika, nějaká hračka, a služby) byl v hodnotě necelých 7500,-.
Malá Víla
Balicek veci za 3000.
MadamAkane
1644 za kalhotky :) (základní cena 499 a zbytek služby)