Cigarety

Kristýnka22
Zdravím všechny 🙂 Jak nakupující, tak prodávající ... Ráda bych otevřela téma cigaret. Z prádla je jistě cítit. Jaký je váš názor na kuřačky? A setkáváte se s dýmem z cigaret často? Vadí vám to? 🙂
Testudines
Kdysi jsem příležitostně kouřila, teď už dlooouho ne. Zápach z cigaret mi vadí a paradoxně mi nejvíc vadil, když jsem úplně přestala. Žena s cigaretou dle mého názoru není sexy.
Monči_čák
Já kuřáky toleruji a ani neodsuzuji. Ale smrdí mi to dost a nejhorší je to když je to cítit i z úst. A mezi zákazníky kteří tu kupují fetiše určitě je i spousta co má velmi vyvinutý a citlivý čuch :) I samotné kouření má dost velký vliv na kvalitu , vůni a chuť milostných šťáv :) Samozřejmě i samotné jídlo , ale i zdravotní stav. A holkám cigereta v puse nesluší. Milá Kristýnko zkus začit vapovat a snad ti to pomůže s kouřením přestat úplně. Jsi mladá a krásná holka a když s tím přestaneš , dá ti to mnohem víc než teď. Ne , že bych ti chtěla něco radit nebo vnucovat. Myslím to jenom v dobrém. Sama jsem bývalá kuřačka a tak mohu srovnávat. V profilu máš uvedené , že jsi kuřačka tak nikdo si pak nemůže stěžovat :))
Scarl4t
Já jsem dost proti kouření no (krom péra 🤭😂). Vadí mi to, vše hrozně rychle načichne...fakt stačí jen stát vedle kuřáka a ještě den potom cítím ze sebe jeho kouř...
angelosadevil
Nekuřačka, mám doma kuřáka. Bez tolerance to nejde, to je jasné. Kouří jinde, než jsou ostatní členové rodiny. Tam, kde kouří to načichlé je, ale on to už necítí. Též cítím jeho oblečení a vadí mi to. Pokud někdo kouří běžné cigarety, prádlo cítit bude taky
TurboPferd
Vadi.
Karon
Já myslim ze to jde citit fakt hodně, ja sama nekourim ale kdyz nechavam hlidat deti mamce ktera kouri( pri nich nekouří) tak prijdou uplne načichnutý i ponožky třeba. Co se tyce spodního prádla to nevím nemohu posoudit😛