Chlapci, pojďte si poměřit pindíky, kdo máte nejvíc nákupů?

errorlevel
211.
Kdo má víc?
(pokud by si někdo vymýšlel, předpokládám že to slečny mohou snadno ověřit a dotyčného vyhlásit, protože statistiky vidí.)
9

Profil jsem založil 18.2.2021
Kalhotkomat = 290 zaplacených objednávek, 0 stornovaných, 8 objednávek nedokončených (zrušené, zablokované profily, nebo jen objednaná a nesplněná služba). Objem objednávek 92 500 Kč, nejmenší objednávka 99 Kč nejdražší 4004Kč. Jenom virtuál, ne prádlo.
Kromě toho za stejné období reálné noření 459 000 Kč, 37 holek. Nejmladší 18 (alespoň to říkala 😂😂😂), nejstarší 54 let. Nejmenší prsa č.1 , největší č.8.
Zážitky nám nikdo nevezme....😇

Ahojky všem . Taky se připojuji do diskuze , ale abych mohl všem prodávajícím poděkovat za skvělou práci (spíš to beru jako velký dar od Vás prodávajících), kterou tady na KM pro nás děláte. A největší dík patří samozřejmě všem od kterých jsem nakupoval. Myslím si , že jsem hodně náročný zákazník. Už jenom ty moje dlouhé a ukecané scénáře na videa na přání. Kupoval jsem i sety (balíčky) , kde vedle úžasného videa přikoupím i hodně krásných a sexy věcí od prodávající. Takže se stávalo , že ty objednávky byly trochu dražší :) Ale vždy jsem byl moc spokojený. Na svém druhém nicku co jsem tady mám 118 zaplacených objednávek. Byly tam i nějaká storna , ale jenom opravdu z vážných důvodů jako byla nemoc a podobně. Poznal jsem tady spousty úžasných a skvělých prodávajících a taky jsem měl velké štěstí , že jsem mohl vždy dát každé prodávající zaslouženě pětihvězdičková hodnocení. A také bych se chtěl omluvit všem od kterých jsem utekl bez rozloučení v době když jsem si rušil účet.

angelosadevil
To je pravda. Chemie dela divy a je schopna postavit na maximum, kdyz se vi,jak na to :-)

Terinka009
Ja tu vidim nejvice 573, ale to je po mensich castkach 😀 Nejvydatnejsi zakaznik 377, ale to je po obrovskych sumach. Nicmene spousta zakazniku po urcite dobe smaze, da si pauzu a potom se registruje znovu 🙂