Chci začít prodávat!
prcinka.691
Ahoj, vím, že všude se vysvětluje jak ten proces funguje, když posíláte balíček, ale já bych chtěla přímo vědět kde kupujete balíčky atd... Úplně všechno . Moc děkuji
2
Bernadette
Napisu ti co používám já na balení objednávek.
https://www.4home.cz/maxxo-vakuova-balicka-vm-profi/?gclid=CjwKCAjw2OiaBhBSEiwAh2ZSP9GP395Ooxj1OaYnwfhX9wRX22nZeM5qN-fiAdDgY_hbiPBsQbnJ5RoCwxIQAvD_BwE Vakuovačka a speciální sáčky do vakuovačky, které jsou k vákuovačce přiřazené ! (Všechny velikosti sáčků malé i nekonečné kde si určuješ velikost).
https://www.top-obaly.cz/?gclid=CjwKCAjw2OiaBhBSEiwAh2ZSP7HvjwC5wh9FZmwkxRt-ZnulydBILS9zKpCsc0Z-EvzRTOR4GocsbBoCfkYQAvD_BwE
Obálky(Různé velikosti)+ zip sáčky (Různé velikosti)👆 ne vše se dá vákuovat. Folie + bublinkový obal. Bílý čistý papír.
Krabice používám čisté z jiných nákupu co udělám schovávám si je .
Tiskárna + podací lístky jsou potřeba...posílám zasilkovnou občas poštou.
Vše balíš dle potřeby a velikosti.
Mám doma i zkumavky .
LadyMammy
Muži si tady kupují balíčky. Ne my.
A myslím si, že je víc než jasné, že potřeby pro balení zásilek se dají koupit v každém papírnictví. Kde kupujeme obsah? Každá někde jinde.
No zvláštní otázka. Asi bys ji měla položit jinak 😉
Janac
Hezký den já osobně nejdříve vytvořila pár nabídek na profilu aby bylo co prodávat a postupně s požadavky a přáními zákazníků přidávala další. Prádlo balím vakuovou balickou, vytisknu stitek a donesu na zasilkovnu 😉
... krabici v papirnictvi, nebo pouziju tu, co mam doma a je cista, bez polepu, potisku. Izolepu v papirnictvi, propisku v papirnictvi, dopisni obalku v papirnictvi. Zkumavky ze zdravotnickych potreb. Ovoce a zeleninu v Albertu. Zip sacky v papirnictvi, vakuovacka je z Datartu. Silonky, kalhotky, ponozky, podprsenky v obchodech na to urcenych. Tenisky, kecky a papucky taktez. Video a foto mam z telefonu, ten jsem kupovala primo u T-Mobile. Jen teda nejak nechapu, co tady po nas vlastne chces 😂😂😂.
Malá Víla
Myslis jako krabicky?
Ja balicky nekupuju, balicky prodavam. 😉😄
Anonymníkráska
Piš prosím tě do fór, kam to patří 😉 tohle mi nepřijde jako změna na KM 🙂