Chci být sub co plní ukoly

StillHorny1998
holky rád bych vám splnil úkoly a byl jednou taky sub, ale s většinou se nedá dohodnout co to přibližně bude - nastavit hranice. je tu nějaká co mě uklidní, než to koupím, že to nebude pak nějaká prasarna-ukol? :)
Anettinka
Já, delam to rada. Mam s tim dost zkusenost
Zobrazit 1 odpověď
Terinka009
Katastrofa, vice vychcany zakaznik se tady jen tak nenajde..absolutne nedoporucuju, uz jen to ze sub si nema vybirat jestli to bude prasarna nebo ne, mam dost
Zobrazit 1 odpověď
MissAnnie
Tento zákazník mi psal skoro každý den ve 3h ráno a pořád měl zájem o zamknutí do pásu cudnosti ve zprávách se ptal na podrobnosti které mám napsané v popisku a takhle to bylo každý den v brzkých hodinách + jaké budou úkoly to ti tady každý může říct bez placení co máš udělat vždy má zákazník napsat své hranice co má a co nemá rád a ne jaký tam budou úkoly 😂 Ztráta času moc zdlouhavé, blok čus
1M
Jak nedá dohodnout? Tak buď máš nějaký preference, nebo téma, nebo nemáš. Ale podle komentářů prostě nejvíc řešíš prachy, a to mě tady vždycky dovede nejvíc pobavit a nas*at zároveň, že tady někoho dovedou rozhodit tři stovky, co by náhodou zaplatil a nebylo to ono...
Malá Víla
Toto neni sub. Na oplatku za hodnoceni pera chtel moji fotku. Neustale se ptal na cenu, kdyz poslu foto navic a podobne. Nakonec napsal, ze chce vedet, co bude v ukolech, aby nemusel reklamovat. To pro me byla konecna. :DDD
Bernadette
Mě si psal taky , ale poslaných zpráv vs tvé objednávky + oslovených žen je tak trochu nepoměr a extrémně zdlouhavý ! Nejsme tvé manželky ani nic podobného !!!! A je extrémně demotivující něco takovému člověku tvořit a už vůbec se bavit . Ukázky tu nejsou absolutně zavedený jak sis přál u mě slyšet jak jemný hlas mám !!!! Je to dobrovolná volba a je tu minimum holek co tu má nějaký ukázky zdarma,co vím veřejně. Tak si je najdi a nebo chceš dominantní chat ! Tak mi přestaň psát o ukázky a napiš mi jasné své submisivní choutky !
Zobrazit 6 odpovědí
LadyMammy
Sub musí být své paní oddaný. Musí ho vzrušovat to, že si s ním jeho paní dělá co chce. Vždycky můžeš každé z nás říct - tohle je pro mě tabu, tohle nedělám. Já se před nákupem všech kluků ptám, co je pro ně tabu a podle toho si pak hrajeme.
Zobrazit 2 odpovědi
Redpoison
Problém bude někde mezi monitorem a židlí, když jsme podle Tebe všechny staré, hnusné a drahé. Nejsi sub .
Zobrazit 2 odpovědi
Martin(a)
Chceš být sub, ale jako první si stěžuješ na Dámy a chceš si přesně nadiktovat, co dostaneš za úkol ... Víš jistě, že jsi sub? :D
Zobrazit 2 odpovědi
MrsZizy
Hele nevim, vazne je problem v prodavajicich, nebo v tobe ze nevis, co vubec chces? Pokud se nepletu mas tu nekolik temat ve foru ktere jsou protichudne (jak to bylo? Chci to a to X chci fotky/chat jen za 100, vic nemam), v pisalcich zminena ne moc dobra zkusenost s tebou. Ale tady pises, ze s nama - prodavajicima, se neda dohodnout. Byt tebou, prvne si to trosku smontuju v hlave co chces a na co vlastne mas, protoze tohle neni charita a az pak bych hledala a pripadne obirala prodejkyne o jejich cas.
Zobrazit 11 odpovědí