Chci být sub co plní ukoly

StillHorny1998
holky rád bych vám splnil úkoly a byl jednou taky sub, ale s většinou se nedá dohodnout co to přibližně bude - nastavit hranice. je tu nějaká co mě uklidní, než to koupím, že to nebude pak nějaká prasarna-ukol? :)
2

Terinka009
Katastrofa, vice vychcany zakaznik se tady jen tak nenajde..absolutne nedoporucuju, uz jen to ze sub si nema vybirat jestli to bude prasarna nebo ne, mam dost

Tento zákazník mi psal skoro každý den ve 3h ráno a pořád měl zájem o zamknutí do pásu cudnosti ve zprávách se ptal na podrobnosti které mám napsané v popisku a takhle to bylo každý den v brzkých hodinách + jaké budou úkoly to ti tady každý může říct bez placení co máš udělat vždy má zákazník napsat své hranice co má a co nemá rád a ne jaký tam budou úkoly 😂 Ztráta času moc zdlouhavé, blok čus

Malá Víla
Toto neni sub.
Na oplatku za hodnoceni pera chtel moji fotku. Neustale se ptal na cenu, kdyz poslu foto navic a podobne.
Nakonec napsal, ze chce vedet, co bude v ukolech, aby nemusel reklamovat. To pro me byla konecna. :DDD

Bernadette
Mě si psal taky , ale poslaných zpráv vs tvé objednávky + oslovených žen je tak trochu nepoměr a extrémně zdlouhavý !
Nejsme tvé manželky ani nic podobného !!!!
A je extrémně demotivující něco takovému člověku tvořit a už vůbec se bavit .
Ukázky tu nejsou absolutně zavedený jak sis přál u mě slyšet jak jemný hlas mám !!!!
Je to dobrovolná volba a je tu minimum holek co tu má nějaký ukázky zdarma,co vím veřejně.
Tak si je najdi a nebo chceš dominantní chat ! Tak mi přestaň psát o ukázky a napiš mi jasné své submisivní choutky !

LadyMammy
Sub musí být své paní oddaný. Musí ho vzrušovat to, že si s ním jeho paní dělá co chce.
Vždycky můžeš každé z nás říct - tohle je pro mě tabu, tohle nedělám.
Já se před nákupem všech kluků ptám, co je pro ně tabu a podle toho si pak hrajeme.

Redpoison
Problém bude někde mezi monitorem a židlí, když jsme podle Tebe všechny staré, hnusné a drahé. Nejsi sub .

Hele nevim, vazne je problem v prodavajicich, nebo v tobe ze nevis, co vubec chces? Pokud se nepletu mas tu nekolik temat ve foru ktere jsou protichudne (jak to bylo? Chci to a to X chci fotky/chat jen za 100, vic nemam), v pisalcich zminena ne moc dobra zkusenost s tebou. Ale tady pises, ze s nama - prodavajicima, se neda dohodnout. Byt tebou, prvne si to trosku smontuju v hlave co chces a na co vlastne mas, protoze tohle neni charita a az pak bych hledala a pripadne obirala prodejkyne o jejich cas.