Chat na více dni

Dragonitkna
Holky jak to děláte když si zákazník zaplatí chat na tři dny a cely den si píšete posílate fotky . A další dny už není aktivní ? Mám pak obědnávku uzavřít v den konce nebo mám počkat až se připojí ? Docela mě to mrzí když to má zaplaceny na tři dny a měli jsme si co říct . Díky
LadyMammy
Předem si určujeme pravidla. Mám tady i takové, co si zaplatí třeba 10 lekcí dopředu atd. Ale jednomu jsem to musela ukončit. Měli jsme mít tři dny. Udělali jsme dva a pak se pět dní nepřihlásil. Napsala jsem mu že ukončuji, dávám k proplacení a až tady znovu bude, tak ať napíše a uděláme i tu poslední. No už nenapsal.
Bernadette
Předem chatu píši. Kdyby nemohl ,ať se mi omluví to samé já nikdy nevíš co se stane ...každopádně bych počkala , až se přihlásí a pokračovala a zopakovala mu, aby ti dal vědět příště pro tvůj klid a pro celou objednávku...občas jsou nezodpovědný a je jim to jedno, tak to vždy nějak vydržím píšu kdyz je online a jak to splním odfajkuji a cus ... Jen to tedy nesnasim a občas me to vyprovokuje a nevydržím to záleží na mé náladě a na celém předešlém chatu a pohadam se a pokračujeme a nebo reklamuje a rozdeli se ceny atd
Janac
Už se mi to též stalo většinou čekám až se znovu přihlásí a pokračujeme 😉