Čeká na platbu

Comtessa
Můj profil Moje nabídky
Zajímalo by mě jak řešíte "objednávka čeká na platbu" několik dní. Momentálně čeká na platbu několik mých nabídek fotky a videa neřeším ale mám rezervované troje kalhotky? Rušíte sami nebo poctivě čekáte?
A ještě jeden dotaz všimla jsem si, že jednou dostala slečna Bernadette hodnocení za zrušenou objednávku od AdidasKarel to znamená, že já udělám storno a přesto se může hodnotit? Nebo jen když objednávku nejprve potvrdím a pak až storno z mé strany?
0

Belatrix
Já prostě čekám, nic nestornuju a nijak se tím nestresuju. Většinou zákazník zaplatí po několika dnech...Občas vůbec... Nevadí.
Objednávku vždy zpracovávám, až když je zaplacená.

Makin
Já čekám, několikrát se mi stalo, že zákazník zaplatil po pár dnech, několikrát i to, že rezervace skončila, on si to zarezervoval znovu a až pak koupil. Párkrát i to, že zarezervoval a nekoupil vůbec. Ale nezpracovávám to, dokud to není opravdu objednané. Řešila bych to asi až v případě, že by někdo něco rezervoval pořád dokola a ani po více propadlých rezervacích by to nekoupil.

Anonymníkráska
Ahojky, když to čeká na platbu u chatu, tak poctivě čekám až peníze přijdou, protože už 2x jeden zákazník se snažil mít chat zadarmo a nakonec nezaplatil ani, když jsem chat bez peněz nechtěla začít a to ten zákazník měl přes 100 objednávek 😅 a když u věcí, tak to nechám tak. Jednou se mi stalo, že to u kalhotek, čekalo na platbu do té doby, dokud se to samo nezrušilo 😅 Samozřejmě to byl zákazník, co tu byl nový, neměl žádnou objednávku, jen plno objednávek, co čekaly na platbu😆