Čeká na platbu

Comtessa
Zajímalo by mě jak řešíte "objednávka čeká na platbu" několik dní. Momentálně čeká na platbu několik mých nabídek fotky a videa neřeším ale mám rezervované troje kalhotky? Rušíte sami nebo poctivě čekáte? A ještě jeden dotaz všimla jsem si, že jednou dostala slečna Bernadette hodnocení za zrušenou objednávku od AdidasKarel to znamená, že já udělám storno a přesto se může hodnotit? Nebo jen když objednávku nejprve potvrdím a pak až storno z mé strany?
Victoria
Čekám, ale když už je to po několikáté tak ruším :)
allliceee
Čekám, nestornuji 😉
Kaczulienka
Já žádám o storno objednávky pokud nezaplatí do dvou dnů. Několikrát jsem takto stornovala a zákazník mi ani nenapsal, že by třeba zapomněl zaplatit a má o objednávku stále zájem. Dokonce mi zde takto jednou visela nezaplacená objednávka týden a účet už byl dávno smazaný
Belatrix
Já prostě čekám, nic nestornuju a nijak se tím nestresuju. Většinou zákazník zaplatí po několika dnech...Občas vůbec... Nevadí. Objednávku vždy zpracovávám, až když je zaplacená.
Zobrazit 1 odpověď
Makin
Já čekám, několikrát se mi stalo, že zákazník zaplatil po pár dnech, několikrát i to, že rezervace skončila, on si to zarezervoval znovu a až pak koupil. Párkrát i to, že zarezervoval a nekoupil vůbec. Ale nezpracovávám to, dokud to není opravdu objednané. Řešila bych to asi až v případě, že by někdo něco rezervoval pořád dokola a ani po více propadlých rezervacích by to nekoupil.
Zobrazit 1 odpověď
Anonymníkráska
Ahojky, když to čeká na platbu u chatu, tak poctivě čekám až peníze přijdou, protože už 2x jeden zákazník se snažil mít chat zadarmo a nakonec nezaplatil ani, když jsem chat bez peněz nechtěla začít a to ten zákazník měl přes 100 objednávek 😅 a když u věcí, tak to nechám tak. Jednou se mi stalo, že to u kalhotek, čekalo na platbu do té doby, dokud se to samo nezrušilo 😅 Samozřejmě to byl zákazník, co tu byl nový, neměl žádnou objednávku, jen plno objednávek, co čekaly na platbu😆
Něžná Michelle
Ahoj, napíšu zákazníkovi zda zaplatí a nebo jednou jsem měla v rezervaci kalhotky pět dní a zákazník byl celých pět dní neaktivní, tak jsem sama stornovala.
Zobrazit 1 odpověď